DET FØRSTE MØTET: Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer møttes for aller første gang i sitt eget bryllup. Og til slutt ble det fullklaff! Foto: TVNorge
DET FØRSTE MØTET: Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer møttes for aller første gang i sitt eget bryllup. Og til slutt ble det fullklaff! Foto: TVNorge Vis mer

«Gift ved første blikk»:

«Gift ved første blikk»-par venter barn

Får vite kjønnet allerede neste uke.

Publisert

(Seoghør.no): «Gift ved første blikk»-deltakerne Annabelle Bauer (31) og Vebjørn Tveiterås (31) venter sitt første barn sammen.

Det bekrefter paret til VG.

- Vi er så stolte, så dette er bare hyggelig å kunne dele med omverdenen, sier Annabelle til avisen.

Allerede i neste uke får de vite kjønnet, men de har ikke begynt å tenke på navn enda.

Annabell og Vebjørn giftet seg i "Gift ved første blikk" og har holdt sammen etter bryllupet og seriens slutt. Se & Hør intervjuet det nyforelskede paret. Vis mer

Paret deltok i realityserien i 2014 ved å gifte seg første gangen de møtte hverandre.

I januar året etter besøkte Se og Hør de nygifte hjemme.

- Det er ikke favorittsetningen man sier til foreldrene. At man skal gifte seg med en man ikke kjenner. Så de var jo litt skeptiske, sa Annabelle til Seoghør.no om da hun skulle gi beskjeden til familien.

Deretter var det mye venting, før de to endelig fikk møte hverandre. Vebjørn kommer aldri til å glemme øyeblikket han først så henne.

- Hun var så varm og god, sier han.

Og Annabelle husker godt Vebjørns humør, som mange har lagt merke til i den populære serien.

- Han var så blid. Det var mye følelser, men også mye venting, som man ikke så på TV. Så det var veldig deilig å endelig møte ham, sier hun.

Selv husker hun bryllupet som en slags tåke. Bryllupet var herlig, men på grunn av situasjonen, alt som skjedde og alle kameraene, forteller hun at hun var fjern.

- Bryllupet var veldig fint, men jeg var utafor og fjern hele dagen. Det skjedde så utrolig mye.

LES OGSÅ: - Det tok tre måneder før jeg ble forelsket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer