Gift tre måneder etter forlovelsen

«Death Proof»-stjernen Rose McGowan gav sitt «ja» til kunstnerkjæresten.

GIFTET SEG: Skuespiller Rose McGowan giftet seg lørdag med kunstner Davey Detail, etter knappe tre måneders forlovelse. Her er paret avbildet på en filmfestival i april i fjor, da de nettopp var blitt kjærester. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Skuespiller Rose McGowan giftet seg lørdag med kunstner Davey Detail, etter knappe tre måneders forlovelse. Her er paret avbildet på en filmfestival i april i fjor, da de nettopp var blitt kjærester. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Rose McGowan (40), blant annet kjent fra TV-serien «Charmed», har giftet seg. Det bekrefter talspersonen hennes overfor People.

Hun ble smidd i Hymens lenker i Los Angeles lørdag, med kunstnerkjæresten Davey Detail. De to har vært kjærester siden våren 2012.

Paret, som forlovet seg så sent som i juli i år, utvekslet ekteskapsløfter i en «romantisk og eterisk» seremoni foran omtrent 60 bryllupsgjester.

Bruden, kjent fra filmer som «Planet Terror», «Death Proof» og «The Black Dahlia», var iført en kjole fra stjernedesigner Monique Lhuillier.

Vielsen foregikk utendørs under en jødisk huppa, og paret ble viet av en rabbi.

Endelig til alters

Dette er første gang Rose McGowan gifter seg, men hun har vært forlovet to ganger tidligere.

Første gang med sjokkrocker Marilyn Manson (44), som hun datet fra 1998 til 2001.

Deretter forlovet hun seg med «Planet Terror»-regissør Robert Rodriguez (45) i 2007, men forholdet røk i 2009 etter at McGowan brøt forlovelsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer