Gift tre måneder etter forlovelsen

«Death Proof»-stjernen Rose McGowan gav sitt «ja» til kunstnerkjæresten.

GIFTET SEG: Skuespiller Rose McGowan giftet seg lørdag med kunstner Davey Detail, etter knappe tre måneders forlovelse. Her er paret avbildet på en filmfestival i april i fjor, da de nettopp var blitt kjærester. Foto: Stella Pictures
GIFTET SEG: Skuespiller Rose McGowan giftet seg lørdag med kunstner Davey Detail, etter knappe tre måneders forlovelse. Her er paret avbildet på en filmfestival i april i fjor, da de nettopp var blitt kjærester. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Rose McGowan (40), blant annet kjent fra TV-serien «Charmed», har giftet seg. Det bekrefter talspersonen hennes overfor People.

Hun ble smidd i Hymens lenker i Los Angeles lørdag, med kunstnerkjæresten Davey Detail. De to har vært kjærester siden våren 2012.

Paret, som forlovet seg så sent som i juli i år, utvekslet ekteskapsløfter i en «romantisk og eterisk» seremoni foran omtrent 60 bryllupsgjester.

Bruden, kjent fra filmer som «Planet Terror», «Death Proof» og «The Black Dahlia», var iført en kjole fra stjernedesigner Monique Lhuillier.

Vielsen foregikk utendørs under en jødisk huppa, og paret ble viet av en rabbi.

Endelig til alters

Dette er første gang Rose McGowan gifter seg, men hun har vært forlovet to ganger tidligere.

Første gang med sjokkrocker Marilyn Manson (44), som hun datet fra 1998 til 2001.

Deretter forlovet hun seg med «Planet Terror»-regissør Robert Rodriguez (45) i 2007, men forholdet røk i 2009 etter at McGowan brøt forlovelsen.

ALLE GODE TING ER TRE: TV-stjernens tredje forlovelse endte i bryllup. Her er hun og Davey avbildet på en galla før jul i fjor. Foto: Stella Pictures
ALLE GODE TING ER TRE: TV-stjernens tredje forlovelse endte i bryllup. Her er hun og Davey avbildet på en galla før jul i fjor. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: TV-stjernen blir mamma

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer