Gift syv måneder etter forlovelsen

Victoria's Secret-modellen og kjæresten giftet seg i en intim bryllupsseremoni.

PÅ ORDENTLIG: Lindsay Ellingson er vant til å være iført brudeutstyr og gå nedover midtganger på Victoria's Secret-showene, men lørdag giftet hun seg endelig med sin kjære Sean Clayton etter omlag 7 år sammen. Her er paret på en visning av «Hobbien: Smaugs ødemark» i New York før jul. Foto: Santi/Splash News/ All Over Press
PÅ ORDENTLIG: Lindsay Ellingson er vant til å være iført brudeutstyr og gå nedover midtganger på Victoria's Secret-showene, men lørdag giftet hun seg endelig med sin kjære Sean Clayton etter omlag 7 år sammen. Her er paret på en visning av «Hobbien: Smaugs ødemark» i New York før jul. Foto: Santi/Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Fra undertøysmote til brudekjole!

Lørdag giftet toppmodellen Lindsay Ellingson (29), kjent fra undertøysshowene til Victoria's Secret, seg med kjæresten Sean Clayton. Det bekrefter de nygifte overfor E! News.

- Ord kan ikke uttrykke den gleden og lykken vi føler nå som vi begynner på livets neste kapittel sammen, med støtte og kjærlighet fra familiene og vennene våre, uttaler det lykkelige paret til nettstedet.

Bruden og brudgommen utvekslet ekteskapløfter i en intim seremoni foran omlag 85 gjester. Bryllupet stod i Bluffton i South Carolina, i nærheten av Hilton Head Island.

Danset til Drake

Modellens spesiallagde giftering er i rosegull og matcher brudgommens giftering. Begge ringene er designet av New York-baserte Friman & Stein.

Ekteparets første dans skal ha vært til Drake-låta «Hold On, We're Going Home», skriver E!News. Det noe originale låtvalget kan kanskje knyttes til turtelduenes første møte?

Lindsay har tidligere fortalt magasinet Brides at hun nemlig møtte Sean på en fest for Jay Z i New York, og gav ham telefonnummeret sitt. Kanskje noe overraskende tok han ikke kontakt med skjønnheten. Ved en tilfeldighet møttes de likevel igjen noen dager senere, da de støtte på hverandre på et marked på Union Square - og avtalte å gå ut sammen.

Vielsen fant sted drøyt syv måneder etter at toppmodellen ble fridd til i forbindelse med Thanksgiving-feiringen hos brudgommens foreldre i Ohio. Da hadde hun og Clayton vært et par i seks år.

LES OGSÅ: - De trodde jeg var en luksusprostituert