Will Kopelman:

Gift på nytt etter skilsmissen

Lykken smiler for Drew Barrymores eksmann.

EKSER: Her er Will Kopelman avbildet med Hollywood-stjernen Drew Barrymore ett år før de skilte seg. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB
EKSER: Her er Will Kopelman avbildet med Hollywood-stjernen Drew Barrymore ett år før de skilte seg. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2016, etter fire år som ektepar, kom nyheten om at Drew Barrymore (46) og Will Kopelman (43) skulle skilles.

- Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel ikke at dette gjør av vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etterhvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, fortalte skuespilleren til People.com den gang.

Duoen har døtrene Olive (8) og Frankie (7) sammen.

«Enda et familiemedlem»

Mens det har vært stille rundt kjærlighetslivet til «Charlie's Angels»-stjernen etter bruddet for fem år siden, så avslørte eksmannen at han hadde fridd og fått ja av sin nye kjæreste, Alexandra Michler (33), i januar i år.

Nå har paret giftet seg. Det melder People mandag.

Kopelman og Michlers bryllup ble holdt i Massachusetts i USA lørdag, og døtrene han har med Barrymore fungerte som blomsterpiker.

Dagen før den store dagen, tok Kopleman til Instagram med følgende melding:

«Etter denne helga skjer det to ting: Jeg kan kalle denne kvinnen min kone, og barna mine har fått enda et familiemedlem», skrev han sammen med en rekke søte bilder av forloveden og døtrene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer