Will Kopelman:

Gift på nytt etter skilsmissen

Lykken smiler for Drew Barrymores eksmann.

EKSER: Her er Will Kopelman avbildet med Hollywood-stjernen Drew Barrymore ett år før de skilte seg. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB
EKSER: Her er Will Kopelman avbildet med Hollywood-stjernen Drew Barrymore ett år før de skilte seg. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

I 2016, etter fire år som ektepar, kom nyheten om at Drew Barrymore (46) og Will Kopelman (43) skulle skilles.

- Dessverre skal vi skilles, men vi føler likevel ikke at dette gjør av vi slutter å være en familie. En skilsmisse kan gjøre at man føler seg mislykket, men etterhvert begynner man å finne trøst i tanken om at livet går videre, fortalte skuespilleren til People.com den gang.

Duoen har døtrene Olive (8) og Frankie (7) sammen.

«Enda et familiemedlem»

Mens det har vært stille rundt kjærlighetslivet til «Charlie's Angels»-stjernen etter bruddet for fem år siden, så avslørte eksmannen at han hadde fridd og fått ja av sin nye kjæreste, Alexandra Michler (33), i januar i år.

Nå har paret giftet seg. Det melder People mandag.

Kopelman og Michlers bryllup ble holdt i Massachusetts i USA lørdag, og døtrene han har med Barrymore fungerte som blomsterpiker.

Kate Perry og Drew Barrymore møtes på rød løper og tar selfie foran fotografene. Video licensed from Splash News Vis mer

Dagen før den store dagen, tok Kopleman til Instagram med følgende melding:

«Etter denne helga skjer det to ting: Jeg kan kalle denne kvinnen min kone, og barna mine har fått enda et familiemedlem», skrev han sammen med en rekke søte bilder av forloveden og døtrene.

Tobarnsfaren delte også et brudebilde fra selve bryllupsdagen lørdag:

Mens søsteren hans, Jill Kargman (47), publiserte en bildekarusell med flere ulike motiv fra begivenheten.

Spesielt vennskap med eksen

Selv om enkelte parter kan føle det som et ubehag når ekspartneren finner kjærligheten på ny, spesielt når det er barn involvert, skal ikke dette ha vært tilfellet for Drew Barrymore.

Heller tvert imot.

- Jeg er så glad for å kunne si at han har forlovet seg med denne fantastiske kvinnen ved navn Allie, og jeg er nok trolig presidenten av fan-klubben hennes, skrøt skuespilleren da hun gjestet «The Howard Stern Show» tidligere i år, ifølge Hollywood Life.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Å se eksmannens nye kjærlighet sammen med sine egne barn ser Barrymore heller ikke på som problematisk.

- Den ikke-slemme stemoren er den største velsignelsen jeg kunne håpet på. Hun er bare så fantastisk. Jeg ønsker at han er lykkelig, la hun til.

Barrymore har imidlertid tidligere vært åpen om utfordringene som fulgte bruddet. Da hun i 2017 gjestet «Ellen DeGeneres Show» snakket hun ut om den da ferske skilsmissen.

- Det var mitt verste mareritt. Jeg hadde en inderlig drøm om å oppdra barna på en ultratradisjonell måte, altså skape en oppvekst for barna mine som var alt annet enn min egen, men sånn gikk det altså ikke. Nå vil jeg bare at de skal oppleve kjærlighet, ærlighet og samhold, sa hun den gang.

Skilsmissen fra Kopelman var Barrymores tredje havarerte ekteskap. På starten av 2000-tallet var hun gift med skuespiller-kollega Tom Green (50), og fra 1994 til 1995 med Jeremy Thomas.

LES OGSÅ: Penny Parnevik åpner opp om sexlivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer