Malin Åkerman:

Gift på ny fem år etter bruddet

Den svenske Hollywood-stjernen giftet seg foran 140 gjester i Mexico.

GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: 1. desember giftet den svenske skuespillerstjernen Malin Åkerman seg med den britiske skuespilleren Jack Donnelly (t.v.), fem år etter skilsmissen med Roberto Zincone. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG FOR ANDRE GANG: 1. desember giftet den svenske skuespillerstjernen Malin Åkerman seg med den britiske skuespilleren Jack Donnelly (t.v.), fem år etter skilsmissen med Roberto Zincone. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I oktober kunne den svenske filmstjernen Malin Åkerman (40), kjent fra blant annet suksesserien «Billions», avsløre at hun og kjæresten, den britiske skuespilleren Jack Donnelly (32), hadde forlovet seg.

Det hele avslørte 40-åringen på Instagram den gang.

1. desember ga de hverandre sitt ja, skriver blant andre Aftonbladet, Svensk Damtidning og Us Weekly.

Ifølge avisene gikk bryllupet for seg på storslagent vis, med over 140 gjester til stede. I hele tre dager skal bryllupet ha vart, og vielsen skal ha foregått på en idyllisk strand i Tulum i Mexico.

Giftet seg i rosa

Mandag delte Malin Åkerman et bilde fra bryllupsdagen på Instagram, samtidig som hun takket venner, familie og «bryllupsteam» for en fantastisk helg.

- Jeg føler meg så heldig som fikk gifte med meg bestevennen min, Jack Donnelly! skrev hun også til bildet.

Der kommer det også frem at skuespilleren, i likhet med Mandy Moore (34), valgte å gifte seg i en rosa - fremfor en hvit - brudekjole.

Det var i oktober Malin Åkerman bekreftet overfor Aftonbladet at duoen skulle gifte seg i desember.

- Vi skal gifte oss i Mexico nå i desember. Det blir på en strand, og vi ser virkelig frem til det. Hele familien vil være på plass, uttalte hun den gang.

MALIN ÅKERMAN: Den svenske stjernen sammen med «Wanderlust»-motspiller Jennifer Aniston på filmens premiere i L.A. i februar 2012. Foto: Reuters/ NTB scanpix
MALIN ÅKERMAN: Den svenske stjernen sammen med «Wanderlust»-motspiller Jennifer Aniston på filmens premiere i L.A. i februar 2012. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Gift for andre gang

Det er imidlertid ikke første gang den 40 år gamle skuespilleren har gått opp kirkegulvet. I 2007 giftet hun seg med trommeslageren Roberto Zincone.

SKILT: Malin Åkerman var tidligere gift med trommeslageren Roberto Zincone. Sammen fikk de en sønn. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Malin Åkerman var tidligere gift med trommeslageren Roberto Zincone. Sammen fikk de en sønn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2013 fikk de sønnen Sebastian Zincone (5) sammen, men bare noen måneder senere søkte duoen om skilsmisse.

I et intervju med Us Weekly i oktober, kort tid etter at forlovelsen med Donnelly ble kjent, kunne Åkerman fortelle at hennes fem år gamle sønn fant tonen med Donnelly fra første stund de møttes.

- De er uatskillelige. Det får hjertet mitt til å smelte. Jeg er veldig glad for å få Jack inn i livene våre for godt, uttalte hun, og fortsatte:

FANT LYKKEN PÅ NY: 1. desember giftet Malin Åkerman seg på nytt. Denne gang med den britiske skuespilleren Jack Donnelly. Foto: NTB Scanpix
FANT LYKKEN PÅ NY: 1. desember giftet Malin Åkerman seg på nytt. Denne gang med den britiske skuespilleren Jack Donnelly. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er veldig fint for sønnen min å ha en mann i huset, etter å bare ha bodd sammen med en kvinne. Jeg er ikke den beste til å lekesloss. Jack er en mye bedre person å gjøre sånt med.

Vil ha flere barn

I samme intervju kunne skuespillerstjernen også avsløre at hun ikke var fremmed for tanken om flere barn.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 05.12.2015 Vis mer

- Det er alltid et samtaleemne det å få flere barn. Vi får se, sa hun.

For øvrig smiler lykken også til andre medlemmer av Åkerman-familien for tiden. Også hennes lillesøster, modellen Jennifer Åkerman (29), er i bryllupsmodus om dagen.

I slutten av november kunne 29-åringen avsløre at også hun har forlovet seg med kjæresten, «Walking Dead»-stjernen Tom Payne (35).

ENDA ET BRYLLUP: I november ble det kjent at lillesøsteren til Malin Åkerman, Jennifer Åkerman, også skal gifte seg. I november ble hun forlovet med «Walking Dead»-stjernen Tom Payne. Foto: NTB Scanpix
ENDA ET BRYLLUP: I november ble det kjent at lillesøsteren til Malin Åkerman, Jennifer Åkerman, også skal gifte seg. I november ble hun forlovet med «Walking Dead»-stjernen Tom Payne. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi var på et hotell i New York, og da spurte Tom om jeg ville gifte meg med ham. Deretter gikk vi ut i byen og fant en ring. Den måtte tilpasses, så den ble sendt til LA der vi bor, fortalte Åkerman til Aftonbladet den gang.

- Forlovelsen i New York var som en smaksprøve å regne. Da vi kom til LA overrasket han meg, og tok meg med til stedet der vi traff hverandre for første gang. Det var veldig romantisk. Han gikk ned på kne. Da vi kom hjem ringte vi våre familier, la hun til.

I motsetning til sin søster ønske Jennifer Åkerman å gifte seg nærmere hjemlandet, nærmere bestemt i England der hennes forlovede er fra.

Suksess

De svenske søstrene har gjort suksess på hver sin kant. De ble begge født i Stockholm, men har vokst opp i Toronto i Canada sammen med sine foreldre.

Allerede i en alder av fem år startet Malin Åkerman sin skuespillerkarriere. Riktignok i reklamefilmer på TV, men hun har siden sitt gjennombrudd med filmen «Earth: Final Conflict» i 1997, vært å se filmer og serier som blant annet «27 Dresses», «Watchmen» og ikke minst suksesserien «Billions» - der hun spiller Lara Axelrod.

TV-STJERNER: Malin Åkerman sammen med «Billions»-motspiller Damian Lewis på Golden Globe-fest i januar. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix
TV-STJERNER: Malin Åkerman sammen med «Billions»-motspiller Damian Lewis på Golden Globe-fest i januar. Foto: Eric Charbonneau/ REX/ Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Søsteren Jennifer Åkerman har på sin side valgt en litt annen karriere. Da hun var 18 år gammel flyttet hun til New York. Hun forsøkte seg også som skuespiller en periode, men fikk heller oppmerksomhet for sine modellferdigheter.

I starten var det stort sett reklamekampanjer Jennifer Åkerman stilte opp i, men etter hvert fikk hun i havn større samarbeid med ulike merker. I tillegg til modelljobbene, startet hun også i bandet «Bella Tech», der hun var vokalist.

Det var i 2013 hun ble kjent for alvor, da hun var med i den svenske versjonen av «Skal vi danse». I 2017 medvirket hun også i realityserien «Svenske Hollywoodfruer».

LES OGSÅ: Avslørte hva barna kaller prins William