Jordin Sparks og Dana Isaiah:

Gift og gravid på under to måneder - helt i skjul

«American Idol»-vinneren har kommet over sin berømte eks.

I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Artist Jordin Sparks fikk seg ny kjæreste, modellen Dana Isaiah (t.h.), tidligere år. Nå er de både gift - og venter barn. Foto: Jordin Sparks/ Instagram
I LYKKELIGE OMSTENDIGHETER: Artist Jordin Sparks fikk seg ny kjæreste, modellen Dana Isaiah (t.h.), tidligere år. Nå er de både gift - og venter barn. Foto: Jordin Sparks/ Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): 2017 har utvilsomt blitt et svært begivenhetsrikt år for den amerikanske artisten Jordin Sparks (27).

Tidligere i år ble hun kjæreste med modellen Dana Isaiah (25), og i all hemmelighet har duoen giftet seg. Nå står familieforøkelse dessuten for tur! Det avslører paret overfor People.

- Vi gleder oss masse begge to. Han har vært sånn: «Jeg vil rope det fra fjelltoppene!». Vi er veldig stolte over å være gift og over å feire dette, sier Jordin til bladet.

BLE STJERNE: Jordin Sparks ble en folkefavoritt da hun vant «American Idol» i 2007. Her med daværende president George W. Bush. Foto: REUTERS/ NTB scanpix
BLE STJERNE: Jordin Sparks ble en folkefavoritt da hun vant «American Idol» i 2007. Her med daværende president George W. Bush. Foto: REUTERS/ NTB scanpix Vis mer

Giftet seg i skjul

I midten av juli var det stormforelskede paret på ferie på Hawaii med en liten vennegjeng, og mens de var bortreist fant de ut at de skulle gifte seg.

Selv om duoen kun hadde vært et par noen få måneder, etter at de faktisk ble introdusert for hverandre av mødrene sine, føltes det helt naturlig å bli rette ektefolk:

- Det bare forsterker den lagfølelsen man har i et forhold. Man vet at man fortsatt er individer, men samtidig handler alt om «vi» og «oss» fremfor om «du» og «jeg», forteller Jordin til People.

I FULL FART: I løpet av under to måneder ble Jordin Sparks og Dana Isaiah både ektepar og blivende foreldre. Her er de i New York i september. Foto: Splash News/ NTB scanpix
I FULL FART: I løpet av under to måneder ble Jordin Sparks og Dana Isaiah både ektepar og blivende foreldre. Her er de i New York i september. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Og kun en drøy måned etter det spontane bryllupet, fant paret ut at de ventet sitt første barn sammen. People omtaler begivenheten som «det største sjokket» i det svært ferske ekteparets liv.

- Dette var omtrent fem dager etter at han hadde flyttet til L.A. Han kommer inn og jeg sier: «Jeg er gravid». Det var virkelig et sjokk for oss begge. Jeg snudde meg rundt og begynte å stortute i skapet. Det har vært helt sprøtt, for alt forandrer seg. Alt har vært så sprøtt og gått så fort, legger sangstjernen til.

Jordin Sparks har termin sent på vårparten 2018, ifølge People.

Ville vinne Jordin tilbake

At den tidligere «American Idol»-vinneren må klype seg litt i armen over hvor mye livet hennes har forandret seg, er kanskje ikke så rart. De siste årene har hun nemlig vært i flere forhold som har rent ut i sanden.

I over tre år var hun sammen med R&B-stjernen Jason Derulo (28), som blant annet overrasket henne med 10 000 roser på Valentinsdagen.

Forholdet tok imidlertid slutt for tre år siden. I et intervju med radiokanalen Twin Cities, sa Derulo imidlertid at de to kom til å bevare vennskapet etter bruddet:

- Ja, alt er fint. Det er ingen vond situasjon. Det er bare sånn som skjer, sa artisten den gang.

Omtrent et halv år senere fant Jordin imidlertid lykken på ny, med en annen artist. Hun og rap-stjernen Dominic Wynn Woods (25), bedre kjent som «Sage the Gemini», delte en rekke søte bilder av hverandre på sosiale medier våren 2015. Og ifølge E!News utviklet vennskapet deres seg til noe mer:

- De har hengt sammen i lang tid. Det startet som et morsomt og flørtende vennskap, men i løpet av de siste månedene har romantiske følelser oppstått mellom dem, uttalte en kilde nær duoen til nettstedet den gang.

I starten av 2016 tok forholdet deres imidlertid slutt, ifølge E!News. Og etter bruddet forsøkte visstnok rapperen å vinne flotte Jordin tilbake. I februar i fjor prøvde han å vinne henne tilbake ved å publisere en lang kjærlighetserklæring på Instagram.

- Du er den eneste jenta jeg kan ringe klokken tre om natten og som svarer uten problem. Du er den eneste jenta som kan finne på å våkne fra dyp søvn og hente vann til meg fordi jeg hoster i søvne, den eneste jenta som elsker meg slik du skulle, skrev Dominic blant annet.

LES OGSÅ: Ble tatt på fersken i fruktavdelingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer