Babynyhet vekker oppsikt:

Gift med stesønnen - slipper bombe

Den russiske influenseren har fått barn med sin 14 år yngre eks-stesønn.

GIFT: Marina Balmasjeva og eks-stesønnen giftet seg i 2020. Nå har de fått sitt andre barn sammen. Foto: Instagram
GIFT: Marina Balmasjeva og eks-stesønnen giftet seg i 2020. Nå har de fått sitt andre barn sammen. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Den russiske influenseren Marina Balmasjeva (37) fikk oppmerksomhet verden over da hun i 2020 giftet seg med sin tidligere stesønn, 14 år yngre Vladimir «Vova» Sjavyrin (23).

Balmasjeva hadde kort tid i forveien forlatt ektemannen til fordel for sønnen hans, og samme år fikk de sitt første barn sammen - en nyhet influenseren delte med sine over 600 000 følgere på Instagram.

Og nå smiler lykken nok en gang for Balmasjeva og Sjavyrin.

Røper kjønnet

I et innlegg på Instagram avslører influenseren at de fikk sitt andre barn 27. mars - en sønn.

«Hallo», skriver influenseren under bildet, som har fått 36 000 likerklikk og drøssevis med gratulasjoner.

Linni Meister og Morten Rognstad åpner opp om forholdet. Reporter: Harald Gautneb. Video: Espen Solli/Se og Hør. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Fra før har ekteparet datteren Olga, som kom til verden i februar 2021. Gravidnyheten ble avslørt sommeren 2020, kort tid før de giftet seg.

Selve giftermålet gikk rolig for seg.

- Vi kjørte til registreringskontoret. Jeg hadde ikke engang hårbørste med meg. Ringene var i bilen. Det var god stemning, og litt kleint. Etter at vi ble registrert, tok vi på oss bryllupsklærne våre og hadde en fin feiring på en lokal restaurant, skrev Balmasjeva på Instagram den gang.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

- Lei av å skjule det

Den russiske influenseren har tidigere skrevet på Instagram at graviditeten bidro til at de ønsket å gifte seg nokså raskt.

- Vi var lei av å skjule det, selv om vi visste at vi ikke var veldig langt på vei, avslørte 37-åringen for tre år siden.

Balmasjeva har klart å samle godt over 600 000 følgere på Instagram, etter at hun opprettet kontoen for å dokumentere veien hennes til å gå ned i vekt.

Hun har også deltatt i flere russiske tv-programmer, og er også populær på TikTok.

KRITIKKSTORM: Det nye TLC-programmet «MILF Manor» vekker harme hos seerne, og har skapt overskrifter verden over. Video: Rød Løper / TLC Vis mer

- Hørte dem ha sex

Da Marina Balmasjeva var 22, år giftet hun seg med faren til Vladimir Sjavyrin, Alexej Sjavyrin, ifølge australske News. Han hadde fem barn fra før, blant dem Sjavyrin - som influenseren nå er godt etablert med.

Vladimir Sjavyrin var syv år da Balmasjeva og faren giftet seg, og han ble da oppdratt av kvinnen han nå er gift og har barn med.

I løpet av de ti årene Balmasjeva var gift med Alexej, skal hun angivelig ha adoptert de fem barna hans, slik at de alle ble hennes på papiret.

Marina Balmasjevas eksmann har tidligere uttalt på det russiske talkshowet «Pryamoy Efir» at han fant ut av forholdet mellom henne og sønnen da han oppdaget at de hadde sex.

Det amerikanske realityprogrammet «Milf manor» sjokkerer nok en gang, denne gangen med drøy massasjeutfordring. Video: Klaus Fjellro / Rød Løper / TLC. Vis mer

- Jeg fikk ikke sove en natt, fordi jeg hørte dem ha sex. Etter at de var ferdige, kom hun inn på soverommet vårt, og la seg ned ved siden av meg i sengen.

Han fortalte videre at han ikke visste hvordan han skulle håndtere utroskapen, og at det gikk flere uker før han klarte å konfrontere henne.

LES OGSÅ: Danny (36) fødte sitt eget barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer