Gift med landslagskollega

Endelig fikk de norske landslagsstjernene gi sitt ja.

NÅ ER DE GIFT: Trine Rønning (i midten) og Kristin Blystad Bjerke (bak) avbildet under kvinnelandslagets samling på Hankø i 2005. Fredag giftet de to seg, som et av de aller første homofile parene i Norge.  Foto: SCANPIX
NÅ ER DE GIFT: Trine Rønning (i midten) og Kristin Blystad Bjerke (bak) avbildet under kvinnelandslagets samling på Hankø i 2005. Fredag giftet de to seg, som et av de aller første homofile parene i Norge. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Landslagsstjernen Trine Rønning (26) giftet seg fredag med sin tidligere klubb- og landslagskollega Kristin Blystad Bjerke (29) i Oslo tinghus.

- Nå er jeg bare glad over at jeg er blitt gift med det mennesket som jeg vil dele resten av livet med. Denne dagen har jeg sett frem til helt siden jeg fridde til Kristin for et år siden, sier en lykkelig Trine Rønning til VG.

- Og jeg var aldri sen med å gi Trine mitt ja. Dette er den lykkeligste dagen i mitt liv, sier Kristin Blystad Bjerke.

For tre år siden spilte det nybakte ekteparet EM-finalen mot Tyskland, siden den gang har de vært samboere på Manglerud i Oslo.

- Nå legger Kristin opp, da hun skal bli kone. Mens jeg satser for fullt videre på både klubb- og landsla. Men jeg har også veldig lyst på å få barn. Men det er ingen selvfølge for noen å bli gravid, sier Rønning til VG.

De to fotballstjernene var blant de første som benyttet seg av den nye ekteskapsloven som trådte i kraft 1. januar i år.

Fredag var første dagen homofile kunne gifte seg i Norge, tidligere kunne de bare inngå partnerskap.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected].

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer