«Real Housewives of Salt Lake City»:

Gift med beste­morens enkemann

- Det var på en måte bestemors ønske.

NY GJENG: Den tiende byen «Real Housewives»-franchisen inntar er Salt Lake City i Utah, og allerede i første episode får man møte flere fascinerende karakterer. Blant andre Mary M. Cosby (nummer to fra venstre), som giftet seg med enkemannen til bestemoren. Foto: Bravo
NY GJENG: Den tiende byen «Real Housewives»-franchisen inntar er Salt Lake City i Utah, og allerede i første episode får man møte flere fascinerende karakterer. Blant andre Mary M. Cosby (nummer to fra venstre), som giftet seg med enkemannen til bestemoren. Foto: Bravo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Real Housewives»-franchisen har vokst seg stor med årene, og tar for seg bemidlede kvinner i flere amerikanske storbyer. Det startet i Orange County, men har spredt seg ut til hele ni andre byer. Den siste i rekka er kanskje en av de mest etterlengtede.

Denne gangen har kamerateam fra den amerikanske kanalen Bravo nemlig bestemt seg for å følge rike damer i Salt Lake City, Utah. Byen er på mange måter mormonenes episenter i USA.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Serien har likevel lovet at det ikke vil bli mangel på synd og fanteri, til tross for at flere av kvinnene identifiserer seg som mormonere.

Andre er jøder, muslimer og pinsevenner. En dame fra sistnevnte trossamfunn vekker nå stor oppsikt i forbindelse med premieren 11. november. Pinsevennen

Mary M. Cosby avslører nemlig i første episode at hun er gift med bestefaren sin, noe som av naturlige årsaker vekker oppsikt.

- Merkelig

Teknisk sett er det stebestefaren hun har giftet seg med, men Cosby har likevel i en periode av livet betraktet ham som sin ekte bestefar. Og selv om de ikke er biologisk i slekt, har ikke det stoppet kritikerne fra å si sitt om ekteskapet.

I programmet sier Jen Shah, en av de andre Salt Lake City-fruene, akkurat hva hun mener om saken.

- Jeg gir faen i om det er din biologiske bestefar eller stebestefar, denne dritten er merkelig, sier hun i en intervjusekvens.

Cosby har et klart svar til alle som skulle ønske å mene noe om det underlige forholdet.

- De kommer seg over det. De må bare svelge det først, sier hun i episoden om det uvanlige ekteskapet, ifølge People.

Det har seg nemlig sånn at ektemannen Robert Cosby Sr. en gang i tiden var gift med bestemoren hennes. De var forelsket, og hadde planer om et fint liv sammen før hun ble syk. På dødsleiet skal hun ha bedt ham om å «ta vare på jentene hennes» - et ansvar han altså tok med største alvor.

- «Bobby, om noe skulle skje med meg, må du gifte deg med en av jentene mine. De kommer til å ta vare på deg», sa hun, forteller han i episoden.

Lederskikkelse

I hele 21 år har han nå vært gift med kvinnen han først ble introdusert til som barnebarnet til kona. De har også fått en sønn sammen. De giftet seg da hun var i starten av 20-årene, mens han var over 40.

- Vi er i et slags arrangert ekteskap, vil jeg si. Det var på en måte bestemors vilje at vi skulle gifte oss, sier hun.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

De er fullt klar over at ekteskapet kommer til å bli uglesett, særlig nå som de blir nye realitystjerner. De mener likevel at de er «velsignet». Tro er nemlig viktig for paret, som altså er pentecostal - eller pinsevenner.

Mary M. Cosby er faktisk en lederskikkelse i deres lokale menighet. Hun beskriver det selv som førstedame, og sier at hun arvet tittelen fra bestemoren. I praksis er hun egentlig pastor, men hun liker ikke å bruke den beskrivelsen.

Gitt at serien hadde premiere i går, har ikke Cosby-ekteparet rukket å bli superkjente helt ennå. Hun har likevel over 30 000 følgere på Instagram, der hun deler glimt fra hverdagen.

Det er derimot ikke familie som står i fokus på realitystjernens konto. Hun har en forkjærlighet for designerklær og dyre vesker, noe hun også viser frem.

De andre sesongene av «Real Housewives» har bydd på mye drama, og amerikanske medier spår at kvinnene fra Utah utvilsomt vil gjøre det samme. Om noen måneder kan det godt hende at de er like kjente som Lisa Rinna, NeNe Leaks, Kyle Richards og andre berømtheter fra franchisen.

LES OGSÅ: Stjernen (21) døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer