Nicolas Cage gift for femte gang:

Gift med 31 år yngre kjæreste

Nicolas Cage fikk sin kone - for femte gang.

GIFT: Riko og Nicolas Cage giftet seg i all hemmelighet forrige måned. Foto: Splash News / NTB
GIFT: Riko og Nicolas Cage giftet seg i all hemmelighet forrige måned. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Med fire skilsmisser i bagasjen ser det ut til at Hollywood-stjerne Nicolas Cage (57) ikke har gitt opp troa på evig kjærlighet.

I februar giftet han seg nemlig i all hemmelighet med 31 år yngre Riko Cage (26). Det bekrefter han selv overfor Page Six.

- Det er sant, og vi er veldig lykkelige, sier skuespilleren i en uttalelse.

Fire skilsmisser

Bryllupet fant sted på Wynn Hotel i Las Vegas, og duoen ga hverandre sitt ja 16. febuar. En helt spesiell dato ifølge skuespilleren. Det var nemlig da han mistet faren sin.

Riko bar en spesialsydd kimono fra Kyoto, mens skuespillerens dress var fra den kjente designeren Tom Ford. Paret møttes i Shiga, Japan, kort tid etter det brutte ekteskapet mellom Cage og Erika Koike, som bare varte i fire dager i 2019.

Som nevnt har 57-åringen fire skilsmisser bak seg, med Koike som en av dem. Han har tidligere også vært gift med Patricia Arquette (52) fra 1995 til 2001, Lisa Marie Presley (53) i to år fra 2002 og Alice Kim (37) fra 2004 til 2016.

Sistnevnte ekteskap endte trolig i vennskap, da Kim var blant gjestene da han nå giftet seg på nytt i februar. Det var også Cage og Kims felles sønn, Kal-El (15).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer