Nicolas Cage gift for femte gang:

Gift med 31 år yngre kjæreste

Nicolas Cage fikk sin kone - for femte gang.

GIFT: Riko og Nicolas Cage giftet seg i all hemmelighet forrige måned. Foto: Splash News / NTB
GIFT: Riko og Nicolas Cage giftet seg i all hemmelighet forrige måned. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Med fire skilsmisser i bagasjen ser det ut til at Hollywood-stjerne Nicolas Cage (57) ikke har gitt opp troa på evig kjærlighet.

I februar giftet han seg nemlig i all hemmelighet med 31 år yngre Riko Cage (26). Det bekrefter han selv overfor Page Six.

- Det er sant, og vi er veldig lykkelige, sier skuespilleren i en uttalelse.

Fire skilsmisser

Bryllupet fant sted på Wynn Hotel i Las Vegas, og duoen ga hverandre sitt ja 16. febuar. En helt spesiell dato ifølge skuespilleren. Det var nemlig da han mistet faren sin.

Riko bar en spesialsydd kimono fra Kyoto, mens skuespillerens dress var fra den kjente designeren Tom Ford. Paret møttes i Shiga, Japan, kort tid etter det brutte ekteskapet mellom Cage og Erika Koike, som bare varte i fire dager i 2019.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Som nevnt har 57-åringen fire skilsmisser bak seg, med Koike som en av dem. Han har tidligere også vært gift med Patricia Arquette (52) fra 1995 til 2001, Lisa Marie Presley (53) i to år fra 2002 og Alice Kim (37) fra 2004 til 2016.

Sistnevnte ekteskap endte trolig i vennskap, da Kim var blant gjestene da han nå giftet seg på nytt i februar. Det var også Cage og Kims felles sønn, Kal-El (15).

VENNSKAP: Nicolas og ekskona Alice Kim skal ha bevart vennskapet etter skilsmissen. Sistnevnte var også blant gjestene da skuespilleren giftet seg på nytt. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / Shutterstock / NTB
VENNSKAP: Nicolas og ekskona Alice Kim skal ha bevart vennskapet etter skilsmissen. Sistnevnte var også blant gjestene da skuespilleren giftet seg på nytt. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

- Ekteskapet teller ikke

Parallelt med filmsuksessene er det særlig Cages til tider stormfulle kjærlighetsliv som har sørget for medieoppmerksomhet i løpet av mange år. I anledning et av sine siste filmprosjekter, thrilleren «Mandy», snakket den berømte 57-åringen en sjelden gang om kvinnene i sitt liv.

Eller, skal vi tro Cage selv, er det bare én av dem som er verdt å nevne i varme ordelag. Resten virket det som han helst vil glemme.

- Mine første ekteskap teller ikke, de er rett og slett ikke verdt å ta med i beregningen, konstaterte en i overkant streng Cage i et stort intervju med The Guardian i 2018.

Det var i 2004 at Cage møtte hun som skulle bli hans tredje kone, den 20 år yngre skuespilleren Alice Kim. De to fikk sønnen Kal-El sammen før de altså valgte å gå hver til sitt etter tolv års samliv.

GIFTER SEG: I 2019 ble det klart at Janne Formoe og Jan Fredrik Karlsen hadde forlovet seg. Nå letter hun på sløret om hvordan bryllupet blir. Reporter: Malini Bjørnstad. Video: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

- Det eneste virkelige ekteskapet jeg har vært i, var de fjorten åra jeg fikk med Alice og barnet vi har sammen, fortalte Cage til The Guardian, der han snakket ytterligere om sistnevnte ekteskapsbrudd.

- Skilsmissen kom et sjokk for meg, jeg så den ikke komme. Det var mye følelser i omløp, som senere ble overført til lerretet, sa han.

Ved siden av sønnen Kal-El (som er oppkalt etter tegneseriefiguren Superman), har Cage også sønnen Weston Cage (30) fra kjæresteforholdet med skuespiller Christina Fulton (53) på tidlig 90-tall.

LES OGSÅ: Giftet seg med livvakten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer