«Gift ved første blikk»:

Gift i kort tid. Nå blir TV-paret foreldre

«Gift ved første blikk»-paret har også kjøpt leilighet sammen.

- PERFEKT MATCH: At både Sara Jansson Ishqair og Joakim Aleksander Mäkiperä meldte seg på «Gift ved første blikk» viste seg å være et lykketreff. Et drøyt halvt år etter bryllypet har de kjøpt leilighet, og til vinteren blir de foreldre. Foto: TVNorge
- PERFEKT MATCH: At både Sara Jansson Ishqair og Joakim Aleksander Mäkiperä meldte seg på «Gift ved første blikk» viste seg å være et lykketreff. Et drøyt halvt år etter bryllypet har de kjøpt leilighet, og til vinteren blir de foreldre. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april tok den femte sesongen av «Gift ved første blikk» slutt, og i kjent stil var det få av parene som klarte å holde sammen. De fleste peker på forskjeller eller manglende kjemi som grunner til at forholdene ikke fungerer, selv om det etter ekspertenes vitenskapelige metoder bør gå.

Et par klarte likevel å holde sammen, og det har faktisk fungert så bra at de har kjøpt seg leilighet sammen - allerede.

Joakim Aleksander Mäkiperä (39) og Sara Jansson Ishqair (29) giftet seg i fjor, men at det skulle fungere så bra som det har gjort, kunne nok få forutse.

SISTE EPISODE: Det går mot veis ende for parene i denne sesongen av «Gift ved første blikk». Vi møtte Sara og Joakim. Vis mer

Fra og med torsdag får vi følge paret tettere, i den nye spin-off-serien «Lykkelig gift ved første blikk?». Her får vi blant annet innblikk i et helt nytt aspekt i livene deres. Overfor Se og Hør kan nemlig paret avsløre at de venter sitt første barn sammen.

- Maksfart

Overfor Se og Hør innrømmer Ishqair at graviditeten kom brått på, da hun ikke hadde forventet å bli gravid så raskt. I dag har hun vent seg til tanken, og gleder seg stort til å bli mamma.

- Nå som det har gått over tre måneder, har det gått opp for meg og nå føles det deilig. Jeg gleder meg til å se babyen, sier 29-åringen.

Også den vordende faren ble svært overrasket over graviditeten, og det samme gjaldt parets familier.

- Det var ikke noe vi planla, men jeg ble veldig glad da vi fant ut av det. Hun måtte ta flere tester før jeg trodde på det, sier Mäkiperä til Se og Hør.

- Det har gått fort det her?

- Alt har gått i maksfart siden bryllupet. Vi har giftet oss, kjøpt leilighet og skal bli foreldre. Det er som VM, OL eller et annet stort mesterskap i ekteskap. Og snakk om å vinne gullmedaljen, for det har vi virkelig fått til, ler han.

SPENT: Det er en nervøs Joakim som skal få møte sin fremtidige kone for aller første gang. Vis mer

Hintet om det

Det er svært få i løpet av fem sesonger med «Gift ved første blikk» som er sammen i dag, og Jansson Ishqair og Mäkiperä tror at nøkkelen til suksess for deres del, har vært at de jobber beinhardt for å få ekteskapet til å fungere.

- Vi har benyttet oss av all hjelp vi har fått, og vi har blitt gode på å kommunisere og å se hverandre. Og så har vi turt å være sårbare og å åpne oss for hverandre, har de tidligere uttalt til Se og Hør.

- Føler dere at deltakelsen i programmet har forandret dere på et vis - hva har dere lært?

FÅR BARN: Sara og Joakim legger ikke skjul på at de ser for seg å starte familie sammen. Foto: Privat
FÅR BARN: Sara og Joakim legger ikke skjul på at de ser for seg å starte familie sammen. Foto: Privat Vis mer

- Vi har lært at ting tar tid, og at et forhold må jobbes med, uansett hvor lenge forholdet har vart og hvordan man møttes. Deltakelse i programmet har også gjort oss mer tålmodige, og vi har lært at det viktig å snakke sammen og kommunisere om ting går dårlig, innrømmet de.

Fremover vil fokuset ligge på å skape et stabilt forhold hvor de begge føler seg helt trygge på hverandre. De har lenge vært inne på tanken om å stifte familie, og kunne i starten av april avsløre at de ikke var fremmede for å gjøre det innen kort tid.

På spørsmål om hvor de er som par om fem år, ga de følgende svar:

- Da har vi forhåpentligvis en liten krabat løpende rundt, og om det er på Løkka vet vi ikke enda. Kanskje vi har flyttet ut av byen om fem år, fortalte de lurt.

Selv om to nå blir til tre i november, står planene fast.

- Vi kan jo bo på Løkka en stund, og så får vi heller se etter hvert, eller når det nærmer seg skolealder, sier Ishqair i dag.

LES OGSÅ: Brudd for «Gift ved første blikk»-paret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer