Gift i hemmelighet før Norgesbesøket

- Det var den lykkeligste dagen i mitt liv, sier Norgesaktuelle Rob Schneider.

REISER BORT: - Vi hadde det supert under bryllupet, og ser fram til en skikkelig bryllupsreise, sier Rob Schneider, som her er avbildet sammen med Adam Sandler, Chris Rock, David Spade i «Grown Ups». Foto: Stella Pictures
REISER BORT: - Vi hadde det supert under bryllupet, og ser fram til en skikkelig bryllupsreise, sier Rob Schneider, som her er avbildet sammen med Adam Sandler, Chris Rock, David Spade i «Grown Ups». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywoodstjernen Rob Schneider (47) er for mange kjent fra filmer som «Grown ups», «Hot chick», «Deuce Bigalow» og «Big Stan». 30 mai opptrer han på Latter i Oslo under Standup-festivalen 2011.

Schneider ligger derimot ikke på latsiden i forkant av Norgesbesøket.

Lørdag giftet han seg nemlig med sin kjære, Patricia Azarcoya Arce, i en privat seremoni i Beverly Hills, skriver People.
 
- Patricia og jeg var omgitt av våre nærmeste venner og familie. Det var den lykkeligste dagen i mitt liv, sier Schneider i en uttalelse, ifølge nettstedet.

47-åringen har vært nominert til tre Emmy-priser og har tidligere vært gjest hos «The David Letterman show», «Lopez Tonight» og har fire sesonger bak seg i «Saturday Night Live». Nå gleder han seg ikke bare til å komme til Norge, men også til en annen reise.

- Vi hadde det supert under bryllupet, og ser fram til en skikkelig bryllupsreise, uttaler han til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er årets verste skuespillere  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer