Gift i all hemmelighet

Stjernekomikeren Espen Eckbo fant kjærligheten på jobben.

GIFT I ALL HEMMELIGHET: Jeg kan bekrefte at vi har giftet oss, sier Espen Eckbo til Se og Hør om sitt hemmelige bryllup til kjæresten Trine Stubberud. Foto: Espen Solli, Morten Eik, Se og Hør
GIFT I ALL HEMMELIGHET: Jeg kan bekrefte at vi har giftet oss, sier Espen Eckbo til Se og Hør om sitt hemmelige bryllup til kjæresten Trine Stubberud. Foto: Espen Solli, Morten Eik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I hele høst har Espen Eckbo (40) underholdt det norske folk med sin folkekjære karakter Asbjørn Brekke på TV Norge.

Privat har Espen holdt en svært lav profil, og forholdet til TV-produsentkjæresten Trine Stubberud (31) har fått mulighet til å utvikle seg uten at offentlighetens innsyn.

Et eksempel på det er et portrettintervju med Dagbladet han ga i fjor. Her fikk han spørsmål om hvordan det var å jobbe med kjæresten:

I SALG: Nyheten om Espen Eckbo er en av flere saker du kan lese i Se og Hør Weekend.  Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG: Nyheten om Espen Eckbo er en av flere saker du kan lese i Se og Hør Weekend. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

Bekrefter giftermålet. – Den største ulempen ved å jobbe med kjæresten er at det blir et tema i intervjuer som dette, var alt han ville si forholdet til Trine.

Forrige fredag ble paret viet i Oslo tinghus, med kun noen få gjester til stede.

– Jeg kan bekrefte at vi har giftet oss. Utover det ønsker jeg ikke å si mer om den saken, sier Espen Eckbo til Se og Hør.

LES OGSÅ: Ove Hoff fikk kjenne på Trianas pupp

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer