Gift 8 måneder etter TV3-sjekkingen

Pia Haraldsens mamma har giftet seg igjen.

NY SIVILSTATUS: Jasmin Haraldsen og Jan Horn står nå begge oppført som "gift" hos Oslo byfogdkontor. Foto: Anders Myhren / Seher.no
NY SIVILSTATUS: Jasmin Haraldsen og Jan Horn står nå begge oppført som "gift" hos Oslo byfogdkontor. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Sammen med sin kjente datter Pia Haraldsen deltok Jasmin Haraldsen (56) i fjor sommer under innspillingen av sjekke-programmet "Pia og Jasmin" på TV3, hvor hun endte opp med å forelske seg i Oslo-mannen Jan Horn. Senere på året flyttet de to sammen, og knappe fire måneder etter at de møttes forlovet paret seg.

Etter det Seher.no erfarer giftet de to seg på fredag i Oslo tinghus med Pia tilstede. Fra Oslo byfogdkontor får Seher.no bekreftet at begge nå står oppført med sivilstatus som "gift".

Jan ønsker imidlertid ikke si noe om sin nye status når Seher.no ringer mandag. Det har foreløpig ikke lyktes Seher.no å få noen kommentar fra Jasmin.

Etter at "Pia og Jasmin" var ferdig på TV, avslørte de to til Seher.no at de hadde kjempet hardt for å holde forholdet hemmelig.

- Vi må jo risikere litt for å ha det hyggelig sammen, og har jo både vært i utlandet og på fjellet. Tidlig etter at serien begynte, ble vi avslørt på Blefjell, på et sted vi ikke trodde det var noen folk.  Plutselig møtte vi kjentfolk fra Snarøya. Det var et sjokk, sa Jan til Seher.no.

Paret har tidligere sagt at de to har blitt tatt vel i mot av hverandres barn.

- Det har gått bra, alt har gått veldig bra, sa de.

Jasmin Haraldsen var fra 1993 til 2005 gift med dronning Sonjas nevø Karl Otto Haraldsen, og har datteren Pia sammen med Jan Olav Strømsnes.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun fikk Pia Haraldsen-rollen

Se video med paret fra tidligere her:


[obj:media:8144]