POPULÆR: Ulrika Jonsson er et populært TV-navn i Storbritannia og har blant annet vært med i den engelske versjonen av "Isdans".
POPULÆR: Ulrika Jonsson er et populært TV-navn i Storbritannia og har blant annet vært med i den engelske versjonen av "Isdans".Vis mer

Gifer seg for tredje gang

Alle gode ting er tre for Ulrika Jonsson.

SEHER.NO: Svenske Ulrika Jonsson (40) er like berømt i Storbritannia for sitt kjærlighetsliv som for jobben som TV-programleder.

Nå er blondinen -som tidligere har datet blant andre fotballstjernen Stan Collymore og den tidligere engelske landslagstreneren Sven Göran Eriksson- klar for sitt tredje ekteskap!

Den utkårede denne gangen er den amerikanske reklameguruen Brian Monet (40).

Og Ulrika – som har tilsammen tre barn med tre av sine tidligere flammer – bryr ifølge Daily Mirror seg ikke om hva folk synes om hennes tredje bryllup.

- Han viste meg den største stenen jeg noengang har sett for noen uker siden og jeg kunne ikke motstå det. Ringen var selvfølgelig fake, men tilbudet føltes rett, sier hun om sin tilkommende mann.

Forhåpentligvis går dette forholdet bedre for Jonsson enn skandaleforholdet til Sven Göran Eriksson – som møtte blondinen bak ryggen på sin samboer Nancy Dell'Ollio

Jonsson fikk også store oppslag i britiske medier da hun i 1998 ble banket opp av fotballkjæresten Stan Collymore.

Nå håper blondinens mange fans at hun endelig har funnet en mann som hun kan slå seg til ro med.

Skulle også dette ekteskapet ryke, kan hun imidlertid trøste seg med at det er langt frem til filmdivaen Elizabeth Taylor som har giftet seg hele åtte ganger...

Artikkelen fortsetter under annonsen


LES OGSÅ: -Jeg var Svens elskerinne!