Giertsen øker salg av analkløekrem

- Jeg har all ære for det, sier Morten Ramm.

FORNØYD: Morten Ramm er strålende fornøyd med Thomas Giertsens reklamestunt etter at han tapte veddemålet om at han kunne fylle spektrum.  Foto: Stella Pictures
FORNØYD: Morten Ramm er strålende fornøyd med Thomas Giertsens reklamestunt etter at han tapte veddemålet om at han kunne fylle spektrum. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Thomas Giertsen (40) måtte nylig svelge sin stolthet og stille opp på en reklame for analkløekrem etter å ha tapt et veddemål mot kameraten Morten Ramm (33).

«Helt Perfekt»-stjernen tippet Ramm ikke ville klare å fylle Oslo spektrum, noe han tilslutt klarte med showet «Kan Morten Ramm fylle spektrum?».

På reklameplakaten stirrer komikeren i kameraet med alvorlig mine mens han holder en tube analkløesalve. «Jeg heter Thomas Giertsen og jeg har analkløe» står det under bilde.

Den nye kampanjen er svært lønnsom for apotekerkjeden Boots som rapporterer en økning i salget etter Giertsen-reklamen. 

- Vi har sett en økning i salget av analkløesalve i vår nettbutikk. Siden dette er en salve mange finner pinlig å kjøpe i butikk, foretrekker de fleste å kjøpe den via Internett, sier markedssjef i Boots Ida Cecilie Wille til Her og Nå.

Morten Ramm er stolt for økningen i salget.

- Jeg har all ære for det…Og de 10000 som var på gatefesten min i Oslo Spektrum, da. Boots kan takke meg og folket for gode tall 1. kvartal i 2012, sier Ramm til Her og Nå.
  


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nektet å ligge med homofil mann   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer