- Giertsen ba meg strippe

Det spesielle talentet vekket forskjellige reaksjoner hos dommerene.

SPENT PÅ REAKSJONER: Jeg er veldig spent på reaksjonene til folk etter dette har blitt vist på TV2, sier Fagerli til Seher.no.
SPENT PÅ REAKSJONER: Jeg er veldig spent på reaksjonene til folk etter dette har blitt vist på TV2, sier Fagerli til Seher.no. Vis mer
SEHER.NO:  Kate Fagerli fra Stavanger hadde et helt spesielt talent å vise frem i kveldens premiere på «Norske Talenter» på TV 2. Dette vekket forskjellige reaksjoner hos dommerne.

- Thomas Giertsen ba meg om å danse en sensuell avkledningsdans, mens Mia Gundersen bare satt der og sa ingenting. Alle måpte da jeg kom inn, sier Fagerli til Seher.no.

Fagerli synes det var veldig dårlig luft i rommet, og tror ting kunne gått annerledes om alle de involverte i produksjonen hadde tatt seg en pause.

- Det var veldig dårlig luft der inne, og dommerne virket veldig slitne. De har jo lange dager alle sammen. Til og med produksjons-medarbeiderne som fulgte meg inn til scenen virket slitne. Jeg tror det hadde gått bedre om alle hadde tatt seg en god pause.

Tidligere fredag, avslørte Kate til Seher.no at hun faktisk ikke er naken på scenen - selv om det ser sånn ut.

- Jeg vil presisere at jeg har en slags drakt som dekker over intimen. Jeg er altså ikke helt naken, sier hun.

«Norske Talenter» vises på TV2 20.00 på fredager. Se Seher.no sin TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Slik har du aldri sett et norsk talent