Gibson tatt på fersken i lydopptak

Mel Gibson visste ikke at krangelen ble tatt opp.

SAMMENBRUDD: Mel Gibson mistet fatningen under en krangel med manusforfatter Joe Eszterhas, som tok opp hele samtalen på bånd.  Foto: Stella Pictures
SAMMENBRUDD: Mel Gibson mistet fatningen under en krangel med manusforfatter Joe Eszterhas, som tok opp hele samtalen på bånd. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mel Gibson har havnet i atter en ny skandale. Skuespilleren er i ordkrig med sin tidligere samarbeidspartner, manusforfatteren Joe Eszterhas som hevder Gibson har kommet med nedsettende kommentarer om jøder, truet eks-kjæresten Oksana Grigorieva og sagt at John Lennon fortjente å bli skutt.

Filmstjernen benekter uttalelsene og skrev i et åpent brev til Eszterhas at påstandene var ren fiksjon. Men nå er Mel tatt på fersken – igjen.

Manusforfatteren besøkte Mel på hans feriested i Costa Rica og tok opp store deler av en krangel med stjernen. Det oppsiktsvekkende lydopptaket er nå lagt ut på internett.

Gibson høres ut som han har et sammenbrudd på opptaket der han skriker og banner og hyler til Eszterhas, som han mener ikke gjør jobben sin.

- Jeg går på jobb og du får betalt. Det får ikke jeg. F***! Jeg tjener penger for en frekk liten drittsekk som utnytter meg! Akkurat som alle andre jævler.


Skuespilleren, som er en troende katolikk, sier f-ordet minst syv ganger mens han skjeller ut manusforfatteren.

Opptakene, som er publisert av nettstedet radaronline, kommer kun to år etter de skandaliserte opptakene der Gibson i en samtale med sin eks-kjæreste Oksana Grigorieva, truer med å drepe henne og begrave henne blant rosene i hagen. Han skal også ha slått ut to av tennene hennes. Eks-paret har i ettertid kranglet om omsorgen for datteren Lucia (2).

Gibson har flere ganger vekket oppsikt med sine upassende utsagn og kom med rasistiske kommentarer da han i 2006 ble arrestert for fyllekjøring.

Eszterhas samarbeidet med Gibson om den mislykkede filmen «The Maccabees».

Her kan du høre opptaket.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mel Gibson i ny rasisme-skandale  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer