Gibson på rehab

Mel Gibson skammer seg. Denne uken la han seg inn for alkohol-avvenning.

ARRESTERT: Her er bildet politiet i LA tok av Mel like etter å ha tatt ham for fyllekjøring. Foto: All Over Press
ARRESTERT: Her er bildet politiet i LA tok av Mel like etter å ha tatt ham for fyllekjøring. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vil bli edru!

- Han har blitt med i et behandlingsprogram, forteller representanten til skuespilleren Mel Gibson (50), Alan Nierob, til magasinet People.

Han vil ikke fortelle hva slags behandling Braveheart-helten har begynt med, men det er svært trolig at han nå er innlagt for å få bukt med alkoholismen han har slitt med hele sitt voksne liv.

Dette er resultatet av at han fredag morgen ble arrestert i Malibu etter mistanke om fyllekjøring.

Lørdag kom Gibson med en offentlig unnskyldning for hendelsen, og for blant annet å ha kommet med saftige jøde-provokasjoner til politiet.

- Jeg sa ting som ikke er sanne, og som er helt avskyelige å si, sa en angrende mann i unnskyldningen. - Jeg har vanæret meg selv og familien min!

- Vi har fått en komplett rapport fra hendelsen, forteller statsadvokaten i Los Angeles’, Jane Robison. Trolig startet kontoret etterforskningen mandag.

En talsperson for Disney sa mandag at studioet kommer til å slippe Gibsons seneste film, Apocalypto, som planlagt den 8. desember. Filmen kommer mest sannsynlig til Norge i slutten av 2006.

- Mel Gibsons beklagelse er utilstrekkelig og viser ingen anger, sier Abraham Foxman som er president i Anti-Defamation League, en organisasjon som jobber mot forfølgelse av jøder.

Ari Emanuel, en av Hollywoods fremste filmagenter, ber alle boikotte Gibson, mens lederen for Simon Wiesenthal-senteret, et senter som blant annet jobber mot rasisme og antisemittisme, ber ABC avslutte samarbeidet med Gibson om en film om holocaust.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer