Gibson på rehab

Mel Gibson skammer seg. Denne uken la han seg inn for alkohol-avvenning.

ARRESTERT: Her er bildet politiet i LA tok av Mel like etter å ha tatt ham for fyllekjøring. Foto: All Over Press
ARRESTERT: Her er bildet politiet i LA tok av Mel like etter å ha tatt ham for fyllekjøring. Foto: All Over Press Vis mer
Vil bli edru!

- Han har blitt med i et behandlingsprogram, forteller representanten til skuespilleren Mel Gibson (50), Alan Nierob, til magasinet People.

Han vil ikke fortelle hva slags behandling Braveheart-helten har begynt med, men det er svært trolig at han nå er innlagt for å få bukt med alkoholismen han har slitt med hele sitt voksne liv.

Dette er resultatet av at han fredag morgen ble arrestert i Malibu etter mistanke om fyllekjøring.

Lørdag kom Gibson med en offentlig unnskyldning for hendelsen, og for blant annet å ha kommet med saftige jøde-provokasjoner til politiet.

- Jeg sa ting som ikke er sanne, og som er helt avskyelige å si, sa en angrende mann i unnskyldningen. - Jeg har vanæret meg selv og familien min!

- Vi har fått en komplett rapport fra hendelsen, forteller statsadvokaten i Los Angeles’, Jane Robison. Trolig startet kontoret etterforskningen mandag.

En talsperson for Disney sa mandag at studioet kommer til å slippe Gibsons seneste film, Apocalypto, som planlagt den 8. desember. Filmen kommer mest sannsynlig til Norge i slutten av 2006.

- Mel Gibsons beklagelse er utilstrekkelig og viser ingen anger, sier Abraham Foxman som er president i Anti-Defamation League, en organisasjon som jobber mot forfølgelse av jøder.

Ari Emanuel, en av Hollywoods fremste filmagenter, ber alle boikotte Gibson, mens lederen for Simon Wiesenthal-senteret, et senter som blant annet jobber mot rasisme og antisemittisme, ber ABC avslutte samarbeidet med Gibson om en film om holocaust.