- Gibson forsøkte å bli skutt

Han følte at han hadde feilet helt som menneske, sier venn av Mel Gibson.

TØFF TID: Mel Gibson sjokkerte Hollywood med anti-semittistiske uttalelser da han i 2006 ble arrestert for fyllekjøring i Los Angeles.  Foto: Stella Pictures
TØFF TID: Mel Gibson sjokkerte Hollywood med anti-semittistiske uttalelser da han i 2006 ble arrestert for fyllekjøring i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Mel Gibson (55) har gjort mye dumt gjennom sin karriere, og i 2006 kom han blant annet med en kraftig jødehets mot to politifolk, som førte til at «Braveheart»-stjernens omdømme fikk seg en kraftig knekk.

Skuespilleren hadde akkurat brutt med kona Robyn da han ble arrestert i California med mistanke om fyllekjøring, og nå hevder en venn av Gibson at 55-åringen prøvde å provosere politiet slik at de skulle skyte ham.

- Han følte at han hadde feiliet helt som menneske. Jeg tror ikke det handlet om å være anti-semittisk. Jeg tror han prøvde å få den fyren til å skyte ham, sier kilden til The Sun.


Gibson ble skilt fra kona i 2009, og kort tid etter giftet han seg med russiske Oksana Grigorieva. (40) og fikk datteren Lucia.

Også dette ekteskapet gikk overende, og partene ligger nå i skilsmisse og kjemper om omsorgsretten for datteren. Oksana hevder også at Gibson har vært voldelig og truet henne på livet. Flere har imidlertid forsvart Gibsons oppførsel.

- Han er ikke slik han blir beskrevet, sa skuespillerkollegaen Danny Glover i et intervju nylig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Gibson gjemmer seg i Costa Rica