Gibson blir pappa til ni!

60-åringen venter barn med sin 34 år yngre kjæreste.

BLIR FORELDRE: Mel Gibson venter sitt niende barn med sin vakre kjæreste Rosalind Rose.  Foto: wenn.com
BLIR FORELDRE: Mel Gibson venter sitt niende barn med sin vakre kjæreste Rosalind Rose. Foto: wenn.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Flere år med bleieskift venter for Mel Gibson (60) som snart blir pappa for niende gang! «Braveheart»-stjernens talspersoner bekrefter til magasinet People at kjæresten Rosalind Ross (26) er gravid.

Paret har vært sammen i to år og det blir Rosalinds første barn.

- Mel og Rose er kjempespent på babyen. Mel elsker å være pappa og han og Rose kan nesten ikke vente til de blir foreldre sammen, sier en kilde til People og legger til at Gibson er lykkeligere enn noen gang.

- De to siste årene har vært noen av hans lykkeligste. Rose har sitt eget liv, men liker også å være en del av kjærestens liv.

Åtte barn med to kvinner

Siste tilskudd i ungeflokken er ventet til verden tidlig neste år, og blir født inn i en allerede stor familie. Gibson har syv barn med ekskona Robyn, og én datter med eksen Oksana Grigorieva. Barna er i alderen seks til 36 år.

Kjæresten Rosalind er tidligere verdensmester i hestesporten voltige - en blanding av turn og hesteridning. Det var i et produksjonsmøte for to år siden at Mel skal ha falt pladask for den amerikanske skjønnheten.

Saken fortsetter under bildet.

BITTERT BRUDD: Mel var gift med Oksana Grigorieva fra 2009 til 2010.  Foto: wenn.com
BITTERT BRUDD: Mel var gift med Oksana Grigorieva fra 2009 til 2010. Foto: wenn.com Vis mer

Betalte 2,5 milliarder til eksen!

Skuespilleren har tidligere vært kjent for sitt turbulente kjærlighetsliv.

I 2006 ble han separert fra kona gjennom 26 år Robyn, dagen etter at han ble arrestert for fyllekjøring. Hun fikk senere et gigantisk skilsmisseoppgjør på over 2,5 milliarder kroner! Kort tid etter ble han sammen med den russiske pianisten Oksana Grigorieva og de to fikk ett barn sammen.

Kort tid etter anklaget Oksana ham for å være voldelig og viste frem skader skuespilleren skal ha påført henne. Partene ble til slutt enige i retten og ekteskapet ble kortvarig, kun ett år.

LES OGSÅ: Mel Gibson angrep fotograf