- Gi stylisten sparken

«Gossip Girl»-stjernen Jessica Szohr får moteslakt etter MTV-festen.

SMILTE BREDT: Jessica Szohr smilte bredt da hun ankom MTV Movie Awards søndag, men hun sjarmerte ikke pulikum med antrekket sitt.  Foto: Stella Pictures
SMILTE BREDT: Jessica Szohr smilte bredt da hun ankom MTV Movie Awards søndag, men hun sjarmerte ikke pulikum med antrekket sitt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Søndag viste en rekke skuespillerinner seg frem i flotte kjoler da det var duket for prisutdelingen MTV Movie Awards i Los Angeles. Men ikke alle stjernene får skryt av klesvalgene sine i etterkant av festen.

«Gossip Girl»-skuespillerinnen Jessica Szohr (25) ankom den røde løperen i en mønstrete buksedress, og 25-åringen får slett ikke skryt for klesvalget.

- Av en eller annen uforklarlig grunn hadde Gossip Girl-skuespilleren valgt å ta på seg en persisk-mønstrete Alice + Olivia jumpsuit som var lite passende blant de andre flotte kjolene. La dette være en lærepenge for oss alle: Persisk mønster er kun akseptabelt til sengetøy og tapet, skriver Perez Hilton.
 
Nettstedet Socialite Life er enig.

- Jessica burde virkelig gi den personen som foreslo dette antrekket sparken, skriver nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: DiCaprios kjæreste i nakenskandale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer