-Gi Lene Marlin en gate

Politiker vil hedre Tromsø-kjendisene med gatenavn.

DUO: Skolekameratene Erlend og Svein i Røyksopp har hatt hits som "Eple", "Poor Leno" og "Only This Moment". Kanskje får de også egen vei? Foto: SCANPIX
DUO: Skolekameratene Erlend og Svein i Røyksopp har hatt hits som "Eple", "Poor Leno" og "Only This Moment". Kanskje får de også egen vei? Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Tromsø har gjennom flere år levert popmusikk på høyt nivå nasjonalt og internasjonalt, og disse artistene bør kunne hedres på linje andre store personligheter fra byen, sier leder av Tromsø Arbeiderparti, Roger Ingebrigtsen, til P4 i dag.

Ingebrigtsen er overbevist om at Tromsø bør begynne å hedre sine mest kjente artister med gatenavn, skriver Nordlys.

Han mener at både Lind, som har gjort stor suksess både alene og i "de nye gitarkameratene", artist Lene Marlin og electronica-duoen Røyksopp burde hedres på en bedre måte.

Han sier også at artister gjerne kunne blitt knyttet til de byområdene de kommer fra.

SE HER: Gitarkameratene festet bort spellemannen

- Lene Marlin er fra Kroken, og jeg tror ikke det hadde gjort noe om hun ble hedret med et gatenavn der, påpeker Ingebrigtsen for kanalen.

Ifølge Nordlys sier sekretær i navnekomiteen i Tromsø kommune, Ragnhild Sandøy, at forslaget høres interessant ut, og at de vil vurdere alle navneforslag som kommer inn.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer