«Ghostbusters» overrasket TV-seerne

Dan Akroyd og Bill Murray slo seg sammen med kvinnene fra den nye spøkelsesfilmen til ellevilt danseshow.

SEOGHØR.NO: Dan Aykroyd, Bill Murray og nå avdøde Harold Ramis tok verden med storm på 80-tallet, som spøkelsesjegere i de populære «Ghostbusters»-filmene.

Mange ble derfor overrasket at ingen av de opprinnelige stjernene skulle være med, da det skulle lages en ny film i serien.

Isteden blir rollene i den nye Ghostbusters-filmen - som har norsk premiere 22. juli fylt av de kvinnelige skuespillerne Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig og Kate McKinnon.

Da Aykroyd og Murray onsdag besøkte TV-programmet «The Jimmy Kimmel Show» ga de begge full støtte til de nye stjernene.

Se video øverst i artikkelen!

- Grunnen til at vi sa ja til denne gjengen, er at de er morsomme. Det er en vanskelig jobb de har, fordi det er store forventninger. Danny og jeg heier på dere, sa han.

 

Melissa McCarthy - som blant annet er kjent fra TV-serien «Gilmore Girls» - sa at hyllesten fra de to forbildene føles «uvirkelig».

- Det er merkelig. Det føles som når jeg våkner opp fra en feberdrøm og tenker «dette er ikke virkelig».

Bill Murray og Dan Aykroyd hadde også med seg kollegaene Ernie Hudson og Annie Potts fra de gamle filmene.

Og både nye og gamle «Ghostbusters»-stjerner fikk publikum til å juble, da de avsluttet sendingen med å danse sammen på scenen til Ray Parker Jrs 80-talls hit «Ghostbusters».

Overrasket norske studenter

Dette er langt fra den første gangen Bill Murray overrasker fans.

Det fikk blant annet flere norske studenter i den skotske byen St. Andrews merke i 2006, da Bill Murray plutselig dukket opp på deres private hjemmefest.

I det populære britiske TV-programmet «The Graham Norton Show» i 2014 - hvor Seoghør.no var tilstede i salen - fortalte Murray for første gang selv om episoden.

- Jeg var i St. Andrews for å spille golf. Etterpå tok vi oss en tur ut, men etter at pubene stengte var det dødt i byen.

NETT-FENOMEN: Bildene av Murray som festet med norske og britiske studenter, for deretter å vaske opp, gikk verden rundt i 2006. Slik så det ut da han ble omtalt på siden Coolmaterial.com.
NETT-FENOMEN: Bildene av Murray som festet med norske og britiske studenter, for deretter å vaske opp, gikk verden rundt i 2006. Slik så det ut da han ble omtalt på siden Coolmaterial.com. Vis mer- Derfor ble vi med på en privat fest. Der var det masse folk som var yngre enn oss og mye, mye fullere, sa han til programleder Graham Norton med et smil.

Bill hevder han og Poulter valgte å holde seg på kjøkkenet i studenthuset, hvor de raskt konstaterte at de som bodde der ikke hadde tatt oppvasken på flere dager.

Da bestemte de seg like godt for å ta på seg jobben selv.

- Folk var så fulle at jeg ikke kom meg ut, så da stilte jeg meg like godt opp på kjøkkenet.

Ble nett-fenomen

Bildene fra festen spredte seg raskt på internett etterpå.

- Dette er en av grunnene til at Bill Murray er den kuleste mennesket i live. Han vil til og med vaske opp etter festen din, skriver nettsiden Coolmaterial.com.

KLARE FOR SPØKELSESJAKT: Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig og Kate McKinnon spiller hovedrollene i den nye «Ghostbusters»-filmen.  Foto: Twitter
KLARE FOR SPØKELSESJAKT: Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig og Kate McKinnon spiller hovedrollene i den nye «Ghostbusters»-filmen. Foto: Twitter Vis mer

Den da 22 år gamle norske studenten Agnes Huitfeldt sa i 2006 til avisen Daily Telegraph at Murrays besøk kom som en stor overraskelse på de andre gjestene.

- Alkoholen ble fort tømt, da folk hørte at han var hos oss.

- Han spøkte med meg om hvor fulle alle var. Noe av pastaen må ha vært veldig vanskelig å få av, fordi den hadde stått ute lenge.

Etter at oppvaskjobben var gjort, forlot Murray festen stille og rolig, ifølge ham selv.

- Da vi var ferdige, dro vi vår vei, med de rene glassene og tallerknene plassert på benken, sa han til latter fra salen.

ORIGINALENE: Bill Murray, Dan Ackroyd og Harold Ramis tok verden med storm på 80-tallet som de originale spøkelsesjegerne.  Foto: Heritage
ORIGINALENE: Bill Murray, Dan Ackroyd og Harold Ramis tok verden med storm på 80-tallet som de originale spøkelsesjegerne. Foto: Heritage Vis mer

LES OGSÅ: Norske Thea fikk sjekkehjelp av stjernene