- Gervais-spøken ikke grunnen til endringen

Tre uker etter Twitter-spøken, kommer nyheten om navneskiftet. Ingen sammenheng, sier informasjonssjef i Fokus bank, Stian Arnesen.

VITSET: Gervais vitset med Fokus bank-navnet på sin egen Twitter-side da han gjestet Norge i april. Foto: Seoghør.no
VITSET: Gervais vitset med Fokus bank-navnet på sin egen Twitter-side da han gjestet Norge i april. Foto: Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da superkomikeren Ricky Gervais (50) i slutten av april besøkte Norge for to utsolgte show, spøkte han med Fokus bank på sin Twitter-side.

«Just arrived in Oslo. Now this is what I call a welcome...» skrev han på Twitter-siden. Vedlagt var et bildet av banken med hentydninger til at engelskspråklige personer kanskje leser det som «Fuck us bank».

Tre uker senere kommer nyheten om at Fokus bank i november skifter navn til Danske Bank Norge.

- Vi var spent på hvordan dette ville slå ut på selskapsmålingene, men det får vi aldri vite, for fra høsten av vil vi bli hetende Danske Bank Norge, sier informasjonssjef Stian Arnesen til Seoghør.no.

Han avviser at navneendringen kommer som en følge av Gervais-spøken.

- Nei, det har nok mer med omorganiseringen av Danske Bank-konsernet å gjøre.

Arnesen forklarer at Fokus bank tok det hele med et smil da Gervais la ut bildet på Twitter.

- Vi har ingen problemer med at en komiker med to millioner Twitter-følgere dro en sammenligning fra sin balkong på Grand, men vi er usikker på om han skjønte den virkelige betydningen av navnet, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er det jeg kaller en velkomst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer