INNRØMMELSER: - Jeg spiser kake, sier Geri Halliwell til Hello, og hevder hun ikke lenger følger en rigid diett. Foto: STELLA PICTURES
INNRØMMELSER: - Jeg spiser kake, sier Geri Halliwell til Hello, og hevder hun ikke lenger følger en rigid diett. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Geri vil ikke kle av seg igjen

Det er syv år siden sist, og Geri tror ikke hun gjør det igjen.

SEHER.NO: Selv om hun kan regnes som en av popverdenens mest glamorøse kvinner, innrømmer Geri Halliwell (36) at hun blir litt selvbevisst når hun stiller i bikini offentlig.

Den tidligere Spice Girls-stjernen har slitt med vekt og selvbilde i flere år, men lot seg nylig avbilde i bikini til forsiden av magasinet Hello. Bladet som kom i salg i England 12. august viser en veldreid Geri. Det er første gang på syv år hun stiller opp på slike bilder.

- Folk tror at jeg er veldig selvsikker, men jeg blir som alle andre kvinner selvbevisst når jeg kler av meg offentlig. Jeg har ikke frivillig stilt opp på bikinibilder på syv år, og jeg tror ikke jeg gjør det igjen, sier hun til magasinet ifølge Mail Online.

Synes selv hun er rund
Superstjernen har tidligere innrømmet at hun har slitt med spiseforstyrrelser, og det er grunn til å tro at selvbildet hennes kanskje fortsatt er noe forvrengt, siden hun uttaler at hun er litt rund akkurat nå.

- Jeg har litt mer kurver nå, fordi jeg nettopp har vært på turné. Så det var et stort psykisk skritt for meg å å vise den naturlige utgaven av meg selv, ikke den veltrente.

- Jeg brukte å streve etter å ha den mest perfekte kroppen, og av og til når jeg er usikker på meg selv så er den stemmen alltid der som sier 'Du er ikke bra nok, bli bedre,' men jeg er mer bevisst på det nå.

Det brukte å være den sterkeste stemmen i hodet mitt, men nå klarer jeg å si 'Hold kjeft!' forteller Geri.

- Jeg spiser kake
Den tidligere Spice Girls-stjernen ble mamma for første gang for halvannet år siden til datteren Bluebell Madonna.

Venner at Geri hevdet tidligere i vår at hun fortsatt styrer livet sitt etter trening og slanking, men selv sier hun i intervjuet at hun har et langt mer avslappet forhold til kroppen sin enn før.

- Jeg følger ingen streng diett lenger. Jeg spiser kaker og kjeks, sukkerfrie sjokolader og potetgull hvis jeg vil. Jeg gidder ikke å forholde meg til en forferdelig matplan. Jeg er en liten person og hvis jeg spiser rimelig sunt så vil jeg fortsette å være det.

- Det er egentlig ganske enkelt. Når jeg er under press, spiser jeg kake, men jeg straffer ikke meg selv lenger slik jeg pleide. Jeg spiser bare mer sunt neste dag.

LES OGSÅ: Treningsregime ødelegger forholdet?