Geri Halliwells mystiske mann er avslørt

- De gikk arm i arm og forlot kirken sammen.

<strong>NÆRE VENNER:</strong> Geri Halliwell og nattklubbeieren Louis Buckworth har vært nære venner i mange år, men nå tyder flere ting på at de to kan ha blitt mer enn venner, ifølge britiske medier. Foto: All Over Press
NÆRE VENNER: Geri Halliwell og nattklubbeieren Louis Buckworth har vært nære venner i mange år, men nå tyder flere ting på at de to kan ha blitt mer enn venner, ifølge britiske medier. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sosietetsspaltene i britiske aviser har de siste dagene svirret kraftig, etter at den tidligere Spice Girls-artisten Geri Halliwell (39) flere ganger har vist seg sammen med en ny høy og mørk kavaler.

Nå er den mystiske beileren avslørt som nattklubb-eieren Louis Buckworth, ifølge Daily Mail.

Paret skal ha gått tett omslynget da de onsdag møtte opp på en julegudstjeneste i St. Paul -kirken i London.

- De gikk arm i arm og forlot kirken sammen, skriver avisen.

Geri og Louis har kjent hverandre i flere år, og Halliwell var gjest i bryllupet da han giftet seg med eks-kona Chloe Delevingne i 2007.

Etter 17 måneder endte imidlertid ekteskapet i skandale, da kona innledet et forhold til Louis' venn Ed Grant, som leiet rom i parets hjem.

Halliwell - som de siste månedene har datet den 32 år gamle aristokraten Henry Beckwith - har foreløpig ikke kommentert sitt forhold til Louis.

Geri har datteren Bluebell (5) fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han var mitt livs kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer