Geri Halliwell har giftet seg

Seks måneder etter forlovelsen strålte Geri Halliwell på kirketrappen.

NYGIFTE: Geri Halliwell ser forelsket bort på sin nybakte ektemann Christian Horner etter vielsen.   Foto: Pa Photos
NYGIFTE: Geri Halliwell ser forelsket bort på sin nybakte ektemann Christian Horner etter vielsen. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag ettermiddag ga Geri Halliwell (42) sitt ja til Formel 1-sjefen Christian Horner (41) foran venner og familie i England.

Paret, som forlovet seg i november etter å ha vært kjærester i et knapt år, giftet seg i St. Mary's Church i Bedfordshire.

Den vakre bruden strålte i en kjole fra Sarah Burton for Alexander McQueen, som også designet Kate Middletons brudekjole, da hun ble ledet ned kirkegulvet av datteren Bluebell (9), ifølge The Sun.

Et gospelkor framførte flere sanger under vielsen, blant annet «Amzing Grace», og etterpå ble de nygifte fraktet avgårde i en vintage Rolls Royce.

Saken fortsetter under bildene.

KONE OG MANN: Sangfuglen og ektemannen kysset til de oppmøttes store jubel. Foto: Reuters
KONE OG MANN: Sangfuglen og ektemannen kysset til de oppmøttes store jubel. Foto: Reuters Vis mer

VAKKER BRUD: Etterpå kjørte de avgårde i en lekker Rolles Royce før de møter gjestene til bryllupsfesten. Foto: Pa Photos
VAKKER BRUD: Etterpå kjørte de avgårde i en lekker Rolles Royce før de møter gjestene til bryllupsfesten. Foto: Pa Photos Vis mer

Emma Bunton (39) var den eneste av «Spice Girls»-kollegaene som dukket opp i bryllupet.

Victoria Beckham (41), som er på Singapores Fashion Week med kolleksjonen sin, sendte bruden en hilsen på Twitter sammen med et gammel bilde av dem.

- Sender deg masse kjærlighet og lykke. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne være sammen med deg på din store dag. Jeg er glad i deg.

Mel B (39) måtte avlyse på grunn av skoleforpliktelser, mens Mel C (41) er opptatt med å være dommer i Asia's Got Talent.

- Ønsker deg den mest fantastiske dagen i livet ditt. Glad i deg, twitret Mel B fredag.

Halliwell, som har hatt en rekke forhold de siste årene, har vært forlovet to ganger tidligere, men dette er hennes første ekteskap.

SELVSKREVEN GJEST: Emma Bunton var på plass med en svart kåpe over en hvit kjole, høye heler og en morsom hatt. Foto: Xposure
SELVSKREVEN GJEST: Emma Bunton var på plass med en svart kåpe over en hvit kjole, høye heler og en morsom hatt. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Kun en ting står i veien for en Spice Girls-gjenforening

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer