Geri Halliwell har forlovet seg

Har «Sherlock»-stjernen Benedict Cumberbatch startet en ny trend blant stjernene?

KLAR FOR KIRKEKLOKKER: Geri Halliwell har forlovet seg med Formel 1-teamlederen Christian Horner, et halvt år etter at paret var gjester i det stjernespekkede bryllupet til Poppy Delevingne og James Cook i England. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR KIRKEKLOKKER: Geri Halliwell har forlovet seg med Formel 1-teamlederen Christian Horner, et halvt år etter at paret var gjester i det stjernespekkede bryllupet til Poppy Delevingne og James Cook i England. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere Spice Girls-stjernen Geri Halliwell (42) skal gifte seg med kjæresten, formel 1-teamsjef Christian Horner (40).

Sangstjernen, som har hatt en rekke forhold de siste årene, annonserte forlovelsen på tradisjonelt vis - med en notis på «Fødsler, giftemål og dødsfall»-siden til den britiske avisen The Times.

«Herved annonseres forlovelsen mellom Christian, sønn av herr og fru G.M. Horner, og Geraldine, datter av avdøde herr L.F. Halliwell og fru A. Parkinson», heter det i avisnotisen ifølge The Sun.

Noen dato for bryllupet er foreløpig ikke kjent.

Saken fortsetter under bildet.

VED MANNENS SIDE: Geri Halliwell og Christian Horner er som erteris. For en måned siden var sangstjernen med kjæresten til Sotsji, i anledning russiske Formel 1 Grand Prix. Foto: Action Press/All Over Press
VED MANNENS SIDE: Geri Halliwell og Christian Horner er som erteris. For en måned siden var sangstjernen med kjæresten til Sotsji, i anledning russiske Formel 1 Grand Prix. Foto: Action Press/All Over Press Vis mer

Tok en «Sherlock»

Nyheten kommer under én uke etter at «Sherlock»-stjernen Benedict Cumberbatch (38) annonserte sin forlovelse med skuespiller og teaterregissør Sophie Hunter (36) - i samme avis, med en tilsvarende notis.

Kanskje «The Imitation Game»-stjernen altså har begynt en «ny», tradisjonell trend blant stjernene, som en motvekt til den konstante nyhetsstrømmen på sosiale medier.

AV DEN GAMLE SKOLEN: Benedict Cumberbatch annonserte også sin forlovelse i The Times - forrige uke. Her på GQ Men of the Year Awards i London i september, dre han stakk av med prisen for årets skuespiller. Foto: Stella Pictures
AV DEN GAMLE SKOLEN: Benedict Cumberbatch annonserte også sin forlovelse i The Times - forrige uke. Her på GQ Men of the Year Awards i London i september, dre han stakk av med prisen for årets skuespiller. Foto: Stella Pictures Vis mer

Halliwell valgte imidlertid også å fortelle om forlovelsen på Twitter-profilen sin, der hun kom med en mer personlig melding.

«Christian og jeg er henrykt over å fortelle at vi er forlovet! Vi er begge veldig glade», twitret popstjernen tirsdag formiddag.

Geri Halliwell og Christian Horner begynte å date i våres, ifølge The Sun.

I fjor ble 42-åringen koblet til den russiske millionæren Anton Kaszubowski. Høsten 2012 hadde hun en affære med komiker Russell Brand (39), etter at forholdet til syv år yngre Henry Beckwith tok slutt etter et par år.

Geri Halliwell har datteren Bluebell (8) fra forholdet med manusforfatter Sacha Gervasi (48).

LES OGSÅ: Kom i kjole til 200 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer