Geri Halliwell er gravid igjen

Babylykke for den tidligere «Spice Girls»-stjernen.

BLIR FORELDRE: Geri Halliwell venter sitt første barn med ektemannen Christian Horner.  Foto: Xposure
BLIR FORELDRE: Geri Halliwell venter sitt første barn med ektemannen Christian Horner. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For halvannet år siden giftet Geri Halliwell (44) seg med Formel 1-sjefen Christian Horner (43) i en romantisk vielse i England.

Nå venter paret sitt første barn sammen.

Dette avslører den tidligere «Spice Girls»-stjernen selv på sosiale medier mandag.

God bless Mother Nature #mamaspice

A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on

- Gud velsigne naturen #MamaSpice, skriver Geri sammen med en tegning av en gravid kvinne på Instagram.

Elsker morsrollen

Geri, som gikk under kallenavnet Ginger Spice da hun ble verdenskjent gjennom jenteguppa, har også datteren Bluebell Madonna (10) fra et tidligere forhold.

«Spice Girl»-kollegaene Victoria Beckham (42) og Emma Bunton (40) er gudmødre til Bluebell.

- Å bli mor forandret livet mitt. Du får noen andre enn deg selv å tenke på, og man ønsker å være en god mor og videreføre gode verdier til barnet. Det er fantastisk å kunne dele dette med ektemannen min. De er mitt lille team, fortalte Halliwell til The Telegraph i sommer.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRE VENNINNNER: Her er Geri og datteren Bluebelle sammen med Emma Bunton og hennes sønn Beau under bilracet British Grand Prix i fjor. Foto: Reuters
NÆRE VENNINNNER: Her er Geri og datteren Bluebelle sammen med Emma Bunton og hennes sønn Beau under bilracet British Grand Prix i fjor. Foto: Reuters Vis mer

Det vordende foreldreparet forlovet seg i november 2014 etter å ha vært kjærester i et knapt år. Og da duoen ga hverandre sine ja i mai 2015 var Emma Bunton blant gjestene.

Den vakre bruden strålte i en kjole fra Sarah Burton for Alexander McQueen, som også designet Kate Middletons brudekjole, og ble ledet ned kirkegulvet av datteren Bluebell.

- Jeg kan være totalt nerdete sammen med Christian for han er like rar som meg, avslørte Geri også til The Telegraph.

SANG UNDER OL: Sist gang Spice Girls ble gjenforent var i 2012 i forbindelse med avslutningsseremonien til OL i London. Fra ventre: Mel B, Mel C, Geri, Emma og Victoria.  Foto: Pa Photos
SANG UNDER OL: Sist gang Spice Girls ble gjenforent var i 2012 i forbindelse med avslutningsseremonien til OL i London. Fra ventre: Mel B, Mel C, Geri, Emma og Victoria. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Derfor sier Mel C nei til mer Spice Girls

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer