FORANDRING FRYDER?: For en måned siden hadde Geri fortsatt sin tradisjonelle rødfarge da hun var på shopping i Malibu i California. Men da hun i går viste seg i Londons gater var hun knapt til å kjenne igjen. Foto: All Over.
FORANDRING FRYDER?: For en måned siden hadde Geri fortsatt sin tradisjonelle rødfarge da hun var på shopping i Malibu i California. Men da hun i går viste seg i Londons gater var hun knapt til å kjenne igjen. Foto: All Over.Vis mer

Geri ble "Black Spice"

Geri Halliwell byttet ut sin berømte hårfarge.

Hvordan liker du Geris nye stil ? Stem til høyre!

SEHER.NO: Suksessen med jentegruppa Spice Girls gjorde Geri Halliwell (36) til en av verdens mest berømte rødtopper under kallenavnet "Ginger Spice".

Men da hun nylig dro på shoppingtur i London, overrasket Geri både fotografer og fans ved å dukke opp med svart hår!

Den tidligere pop-skjønnheten hadde på seg en stor hatt og solbriller og var så ugjenkjennelig at fotografene knapt rakk å reagere før hun var forbi.

Nå spekulerer britiske medier i om Geris ekstreme forvandling er den siste biten i hennes nye liv.

Nylig ble det nemlig kjent at Geri har bestemt seg for å legge musikk-karrieren på hylla, etter Spice Girls' siste sammenbrudd.

Geri skal også planlegge bryllup med kjæresten Ivan Velez, og vurderer å gi sin datter Bluebell (2) en bror eller søster ved hjelp av adopsjon.

- Jeg har selv en søster, og det ville vært fint å gi min datter Bluebell den samme gaven. Jeg føler jeg har kapasitet til også å elske et barn som ikke er blodsrelatert til meg. Allerede før jeg fikk Bluebell tenkte jeg mye på adopsjon. Jeg er åpen for det livet bringer, har popstjernen tidligere sagt til engelske medier.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Vil ikke kle av seg igjen