Gerard Butler ankom Nobel-utdelingen i sportsbil

Skuespiller Gerard Butler skilte seg ut fra mengden på Nobel-utdelingen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Sex og Singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (47) og den skotske skuespillerkjekkasen Gerard Butler (43) er hyret inn for å lede årets Nobelkonsert i Oslo Spektrum.

Søndag fikk Gerard Butler og sangeren Jennifer Hudson lusekofte av Se og Hør da de ankom Norge,mandag var det Sarah Jessica Parkers tur til å få den varme genseren på Gardermoen, mens Seal kom stum til flyplassen.

Men når programlederene skulle ankomme Oslo rådhus i dag, var det derimot kun Gerard Butler som kom inn hovedinngangen. Sarah Jessica Parker, som rømte fra pressen på Gardemoen tidligere i dag, ble smuglet inn bakveien.

Men mens de andre gjestene ankom i tradisjonelle svarte biler, valgte «300»-stjernen en sportsbil som sitt fremkomstmiddel i Oslo.

Seoghør.no var til stede da Butler entret norsk jord, og med gradestokken krypende langt nedover var det en overrasket og glad stjerne som mottok Se og Hørs tradisjonelle lusekofte. 

- Jeg gleder meg absolutt til konserten. Det blir fantastisk. Hva har jeg fått i gave forresten? spør stjernen og henviser til lusekoften.  


- Det er en tradisjonell genser som vil holde deg varm i Norge, svarer Se og Hørs reporter.  

- Takk, ja, jeg tror jeg er i ferd med å oppleve den norske kulda, sier Butler og ser ut på det snødekte landskapet. 

På scenen under Nobel-konserten står stjerner som Kylie Minogue (44), Jennifer Hudson (31), Ne-Yo (33).

Konserten sendes på TV over hele verden, og artistenes opptredner når potensielt ut til 350 millioner husstander - i mellom 80 og 120 land. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Snudde i døra da hun så pressen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer