George Michaels søster er død

Familiens advokat bekrefter dødsfallet.

DØD: Melanie Panayiotou, George Michaels søster, er gått bort. Foto: NTB Scanpix
DØD: Melanie Panayiotou, George Michaels søster, er gått bort. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag melder den britiske avisa The Sun at George Michaels søster, Melanie Panayiotou, er død, 55 år gammel.

Panayiotou ble ifølge avisa funnet død av storesøsteren i sitt eget hjem i London første juledag, akkurat tre år etter at George Michael gikk bort.

- Politiet ble tilkalt av ambulansepersonell rundt 19.35 onsdag 25. desember etter at en kvinne i 50-åra ble funnet død, heter det i en uttalelse fra politiet.

Videre kommer det fram at dødsfallet ikke blir undersøkt som mistenkelig og at Panayiotou skal ha vært syk kort tid før hun døde onsdag.

Familiens advokat, John Reid, bekrefter at 55-åringen er gått bort.

- Vi kan bekrefte at Melanie veldig tragisk har gått bort. Vi ber om at familiens privatliv respekteres gjennom denne triste tiden, heter det i uttalelsen.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Ble funnet død

Første juledag for tre år siden, i 2016, ble George Michael selv funnet død i sitt eget hjem, bare 53 år gammel, etter å ha fått hjertestans.

Stjernen led av dilatert kardiomyopati (en hjertefeil som gir svekket pumpefunksjon i hjertet, ifølge Norsk Helseinformatikk), og fikk akutt betennelse i hjertemuskulaturen.

I tillegg hadde han pådratt seg fettlever (økt mengde fettvev i leveren), en tilstand som ofte er forbundet med høyt alkoholforbruk og/eller usunt kosthold.

Tre måneder senere fant begravelsen sted, noe en talsperson for artisten bekreftet i en pressemelding.

- Familie og nære venner ble samlet for en liten, privat seremoni for å si farvel til deres kjære sønn, bror og venn, heter det i pressemeldingen ifølge BBC.

Popstjernen skal ha blitt begravet ved Highgate Cemetery i London.

- George Michaels familie ønsker å takke fansen verden over for alle kjærlighetserklæringer og for at de har vist sin støtte. Vi ber om at familiens ønske om privatliv blir respektert slik at de kan fortsette å leve et liv utenfor medias søkelys. Ingen ytterligere detaljer vil bli gitt, het det videre.

Fant kjæresten død

Nyheten om «Careless Whisper»-sangerens dødsfall slo ned som en bombe i mediene, og både familie og kjendiser uttrykket sin dype sorg i sosiale medier.

BBC meldte om at en ambulanse hadde rykket ut til sangstjernens eiendom i Goring i Oxfordshire 25. desember, klokken 13.42. Det var Michaels kjæreste, Fadi Fawaz, som fant ham død.

Fawaz, som er stylist og tidligere fotograf, holdt en relativt lav profil etter kjærestens tragiske bortgang, men i starten av mars 2017 åpnet han seg imidlertid om sorgen i et intervju med tabloidavisa Daily Mirror.

Han beskrev den gang de siste månedene som «opprivende, sjokkerende og tøff».

- Alle disse løgnene. Jeg har ikke ord for hvor vanskelig det har vært, sa han til avisen og refererte til rykteflommen om at musikeren tok sitt eget liv.

LES OGSÅ: - Prinsesse Diana var tiltrukket av meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer