I TRØBBEL IGJEN: George Michael i kjent scenario. Men heldigvis for ham er dette kun på TV denne gangen. Foto: All Over Press
I TRØBBEL IGJEN: George Michael i kjent scenario. Men heldigvis for ham er dette kun på TV denne gangen. Foto: All Over PressVis mer

George Michael i retten igjen

Men bare på tv...

SEHER.NO: Det er en kjent sak at George Michael (44) har lagd skandaler og vært i retten opptil flere ganger. Nå gjør han det igjen!

Men denne gangen er det i ABC-serien Eli Stone. Så nokså uskyldig altså...

Han skal nemlig gjestespille i den amerikanske TV-serien førstkommende torsdag, og han spiller ingen ringere enn seg selv.

Man kan jo si at den skandaleomsuste sangeren er i sitt rette element i denne episoden, da det ikke er første gang han har sett innsiden av en rettssal. 

Første gang ble han tatt på fersken med en annen mann på et offentlig toalett i Beverly Hills av en sivil politimann. George måtte betale en klekkelig bot, og i tillegg ble han dømt til samfunnstjeneste, melder Wikipedia.com

Senere lagde George den omtalte musikkvideoen "Outside" som kun var basert på denne ene hendelsen. Denne gjorde at sangeren kom i søkelyset igjen, og ble saksøkt av den sivile politimannen.

Deretter fulgte flere episoder som inkluderte narkotika og fyllekjøring, og nok en gang ble han dømt til samfunnstjeneste og bøter.

Den forhenværende Wham-vokalisten trenger altså mest sannsynlig ikke å forberede seg noe særlig til sin TV-rolle denne gangen.

LES OGSÅ: George ville legge opp