FÅR EN DATTER: Elisabetta Canalis og Brian Perri er i lykkerus over at de skal bli foreldre.
 Foto: Splash News
FÅR EN DATTER: Elisabetta Canalis og Brian Perri er i lykkerus over at de skal bli foreldre. Foto: Splash NewsVis mer

George Clooneys eks-kjæreste blir mamma

For ett år siden mistet Elisabetta Canalis sitt ufødte barn. Nå jubler hun endelig av glede igjen.

SEOGHØR.NO: Åtte måneder etter at den italienske skuespilleren og modellen Elisabetta Canalis (36) ga sitt ja til ortopeden Brian Peri, avslører paret at de venter sitt første barn sammen.

- Jeg er så glad for å kunne dele dette øyeblikket med dere. Min mann og jeg venter en liten jente og jeg kunne ikke vært lykkeligere.

- Hun kommer til å bli sjefen i huset, og vi klarer nesten ikke vente med å treffe henne. Tusen takk for all kjærlighet. Eli og Brian, skrev Canalis på sin Instagram-konto onsdag sammen med dette bildet.

 

Nyheten er spesielt hyggelig ettersom Elisabetta i juni i fjor mistet sitt ufødte barn.

- Dessverre gir livet deg en virkelighet du ikke forventer. Det er veldig vanskelig å akseptere selv om du tror at du er sterk nok og forberedt.

- Men man er egentlig aldri rede til å få beskjeden om at hjertet allerede har sluttet å for lenge siden, delte hun den gang med fansen på WhoSay.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: Fra 2009 til 2011 var Elisabetta Canalis kjæreste med kjekkasen George Clooney. Foto: Splash News
EKSEN: Fra 2009 til 2011 var Elisabetta Canalis kjæreste med kjekkasen George Clooney. Foto: Splash News Vis mer

Eksene giftet seg med to ukers mellomrom

I to år var den vakre brunetten i et veldig offentlig forhold med Hollywood-stjernen George Clooney (54). Men i 2011 gikk de hver til sitt, og Canalis så den gang ut til å ta bruddet hardt innpå seg.

Noen måneder etter at forholdet tok slutt fortalte 36-åringen at Clooney hadde vært som en far for henne.

I september i fjor giftet altså den vordende moren seg, og bare to uker etter giftet også hennes berømte eks-kjæreste seg i det som ble omtalt som årets største stjernebryllup.

Før Canalis traff sin nåværende ektemann var hun i et forhold med «Jackass»-stjernen Steve-O (40).

TO BLIR SNART TIL TRE: Elisabetta Canalis og Brian Perri giftet seg i en romantisk seremoni på Sardinia 14. september 2014. Foto: All Over Press
TO BLIR SNART TIL TRE: Elisabetta Canalis og Brian Perri giftet seg i en romantisk seremoni på Sardinia 14. september 2014. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Ser du noe rart med prinsesse Charlottes førdselsattest?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.