Halloween:

George Clooney inviterte kjendisene på halloween-fest

Kim Kardashian var blant de celebre gjestene på George Clooneys halloween-fest.

HALLOWEEN-FEST I HOLLYWOOD: Det var ikke bare skremmende kostymer under Tequila Casamigos årlige Halloween fest Los Angeles denne helgen. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
HALLOWEEN-FEST I HOLLYWOOD: Det var ikke bare skremmende kostymer under Tequila Casamigos årlige Halloween fest Los Angeles denne helgen. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer

(Se og Hør): Denne måneden har flere av verdens største kjendiser gjort seg klare for den elleville halloweenfeiringen, og for mange har den store festen gått av stabelen denne helgen.

Hvert år kjemper de store stjernene om å få de skumleste, mest kreative eller oppsiktsvekkende kostymene.

Mye later til at det ikke var nok med «bare» halloween som tema på selve kvelden. Det var nemlig 70-tallet som gikk igjen i flere stjerners kostymer da George Clooney (56) og kompisen, Cindy Crawfords ektemann Rande Gerber (55), inviterte til sin årlige halloween-fest sist fredag.

Saken fortsetter nedenfor.

70-TALLS HALLOWEEN: Cindy Crawford og Amal Clooney på Tequila Casamigos årlige kjendis-Halloweenfest i Los Angeles, hvor ektemennene holdt festen. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
70-TALLS HALLOWEEN: Cindy Crawford og Amal Clooney på Tequila Casamigos årlige kjendis-Halloweenfest i Los Angeles, hvor ektemennene holdt festen. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer

Stort hår og farger

Også vertenes ektefeller, Amal Clooney (39), som for øvrig fødte parets tvillinger for fire måneder siden, og Cindy Crawford (51), var selvskrevne på gjestelista, og de to så ut til å trives godt i hverandres lag.

Amal Clooney ankom festen i en glitrete paljettkjole, og med kreppet hår var hun raskt tilbake på det glade 70-tallet, ifølge The Telegraph. I likhet med Amal hadde Cindy valgt en høy sveis, samt et svært fargerikt antrekk.

Rande Gerber (55), stilte selv i en hvit dress med slengbukse og en kremfarget silkeskjorte. Med store solbriller var Gerber og Crawford som tatt rett ut av et bilde fra 70-tallet.

KOM SAMMEN: Cindy Crawfords to barn, modellenene Kaia Gerber og Presley Walker Gerber kom også i 70-talls utkledning. Foto: Shutterstock.
KOM SAMMEN: Cindy Crawfords to barn, modellenene Kaia Gerber og Presley Walker Gerber kom også i 70-talls utkledning. Foto: Shutterstock. Vis mer

Saken fortsetter nedenfor.

Ekteparet kom for anledningen også sammen med sine to barn, supermodellene Kaia Gerber (16) og Presley Walker Gerber (18), som også var utkledd i ekte 70-tallsstil.

Kardashian-klanen er en familie som vet å skille seg ut, og da det var duket for Halloween-fest var Kim Kardashian (37) en av de berømte stjernen som skapte overskrifter med sitt kostyme.

Saken fortsetter nedenfor.

KOM SOM CHER OG EKTEMANNEN: Kim Kardashian hadde for anledningen kledd seg ut som Cher, mens kompisen Jonathan Cheban kom utkledd som Chers ektemann, Sonny Bono. Foto: AFP/ NTB Scanpix.
KOM SOM CHER OG EKTEMANNEN: Kim Kardashian hadde for anledningen kledd seg ut som Cher, mens kompisen Jonathan Cheban kom utkledd som Chers ektemann, Sonny Bono. Foto: AFP/ NTB Scanpix. Vis mer
UVISS UTKLEDNING: Courtney Love var tilstede på Halloween-festen, men det er uvisst hva hun var utkledd som. Foto: Splash News
UVISS UTKLEDNING: Courtney Love var tilstede på Halloween-festen, men det er uvisst hva hun var utkledd som. Foto: Splash News Vis mer

Kardashian hadde nemlig for anledningen kledd seg ut som den amerikanske artisten Cher (71). I en gull-dress hadde 37-åringen kopiert artistens ikoniske antrekk fra Oscar utdelingen i 1973.

Til tross for at Kardashian imponerte med eget kostyme, ble det hele komplett da hennes bestevenn gjennom flere år, Jonathan Cheban (43) kom utkledd som Chers ektemann, Sonny Bono.

Artisten Courtney Love (53), kanskje aller best kjent som enka til Nirvanas avdøde frontfigur Kurt Cobain, var også til stede på festen, selv om kostymet ikke var av det åpenbare slaget.

LES OGSÅ: Norske Karolina (21) vekker oppsikt verden rundt