George Clooney arrestert

Skuespilleren George Clooney havnet i fengsel etter politisk protest.

ARRESTERT: George Clooney ble fredag arrestert i forbindelse med en demonstrasjon. Her er skuespilleren på vei inn i politibilen med hendene bundet bak ryggen. Foto: Scanpix
ARRESTERT: George Clooney ble fredag arrestert i forbindelse med en demonstrasjon. Her er skuespilleren på vei inn i politibilen med hendene bundet bak ryggen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fredag morgen ble George Clooney (50) arrestert under en demonstrasjon i Washington D.C. ifølge TMZ. Skuespilleren er kjent for å være svært politisk engasjert og hadde møtt opp utenfor den sudanske ambassaden i Washington for å demonstrere mot sudanske myndigheters bruk av vold mot befolkningen da han ble ført vekk av agenter fra Secret Service.

- De protesterte mot sudanske myndigheters voldsbruk mot uskyldige menn, kvinner og barn. De krever at all bistand skal slipper inni landet før det blir den største humanitære krisen i verden, sier skuespillerens pressetalsmann til TMZ.


Kilder nær 50-åringen forteller at han er fornøyd med arrestasjonen fordi det skaper oppmerksomhet rundt situasjonen i Sudan. Flere andre skal også være arrestert, inkludert flere ledere av humanitære grupper og Clooneys far Nick.

Stjernen laget nylig en kort dokumentar om situasjonen i Sudan som han publiserte på EnoughProject.com.

- I går traff 15 bomber denne landsbyen, sier skuespilleren i filmen mens han viser kameraet hvor bombene traff.

I dokumentaren snakker Clooney  med folk som ble truffet av bomber og filmen inneholder svært sterke bilder.

Clooney har laget flere politiske filmer blant annet «Syriana» og «The Ides of March».
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, han er tilbake  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer