TIPSET MANAGEREN: Norske Angelina Jordan ble oppdaget av rockelegenden Gene Simmons.  Foto: NTB scanpix
TIPSET MANAGEREN: Norske Angelina Jordan ble oppdaget av rockelegenden Gene Simmons. Foto: NTB scanpixVis mer

Gene Simmons får ikke nok av norske Angelina

Etter Kiss-legenden så en video av den talentfulle tiåringen, tipset han bandets manager med en gang.

SEOGHØR.NO: I 2014 smeltet den unge jenta Angelina Jordan (10) hele Norges befolkning med sin rørende og vakre stemme i «Norske Talenter».

Og etter at hun stakk av med seieren i TV-konkurransen har hun tatt hele verden med storm. Videoklippene hvor Angelina synger låtene «Gloomy Sunday» og «Fly Me to the Moon» ble blant annet sett mer enn 40 millioner ganger på YouTube.

Nå har den talentfulle gullstrupen blitt oppdaget av selveste Gene Simmons (66), bassist og vokalist i det legendariske bandet Kiss. 

Det er VG som skriver at bandets manager Doc McGhee, som også har jobbet med artister som James Brown og Diana Ross, fikk en epost fra den legendariske musikeren med et videoklipp av Angelinas opptreden. 

- Ja, det er faktisk Gene som sendte meg videoen av Angelina. «Se på den jenta», skrev han, sier han til VG.

Saken fortsetter under bildet. 

STOR ÆRE: Bandet Kiss er et av verdens mest kjente rockeband. Nå skal norske Angelina samarbeidet med bandets manager. Gene Simmons, som oppdaget Angelina, er helt til venstre i bildet.  Foto: Ap
STOR ÆRE: Bandet Kiss er et av verdens mest kjente rockeband. Nå skal norske Angelina samarbeidet med bandets manager. Gene Simmons, som oppdaget Angelina, er helt til venstre i bildet. Foto: Ap Vis mer

Store planer

Etter McGhee mottok videoklippet av tiåringen reiste han til Oslo for å møte sangfuglen. Nå skal de samarbeide, og til avisen forteller han at planene er store for Angelina.

Han nevner at han ønsker at hun skal bli kjent i USA og at hun i fremtiden kan samarbeide med store internasjonale artister. 

- Man håper man treffer én artist i livet som forandrer alt. Jeg har vært heldig å treffe flere, men når du ser et slikt talent som dette kan du ikke motstå. Man må bare prøve å bidra til å foredle talentet, og gjøre henne til en enda bedre sanger, holde på riktig kurs. Hun er en jente med et stort hjerte, jeg har nettopp lest boken hennes. Det er spesielt at noe slikt kan komme fra en tiåring, sier han til VG. 

Se video av talentfulle Angelina her:

Hylles av kjente artister

Den amerikanske artisten Chris Brown (26) har også tidligere fått øynene opp for Angelinas vakre stemme. 

Forrige måned skrev han en hyllest til henne på sin offisielle Facebook-side:

She's gonna be a star

Posted by Chris Brown on Tuesday, 26 January 2016

- Hun kommer til å bli en stjerne, sammen med en link til nettsiden chrisbrownofficial.me hvor ti-åringen bli sammenlignet med selveste Amy Winehouse.

«Amy Winehouse er kanskje borte, men hun vil aldri bli glemt. Det sørger Angelina Jordan for. Hvis du stiller dem side om side, så ville du sverget på at Jordan var Winehouse som som liten jente. Kanskje hun er en reinkarnasjon av den berømte sangeren», står det blant annet om den talentfulle jenta på nettstedet.

- Tusen takk til Chris Brown som har skrevet om meg, skrev ti-åringen selv på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter nedenfor. 

SJARMERTE: I 2014 vant Angelina Jordan TV2-konkurransen «Norske Talenter». Foto: Tor Lindseth
SJARMERTE: I 2014 vant Angelina Jordan TV2-konkurransen «Norske Talenter». Foto: Tor Lindseth Vis mer

Dette er ikke første gangen Angelina blir lagt merke til i USA. Hun er flere ganger blitt omtalt i bladet People, som er et av landets største ukeblader.

I 2014 gjestet hun det populære amerikanske talkshowet «The View». Se video fra hennes opptreden under programmer her:

LES OGSÅ: Chris Brown skryter av norske Angelina