Geldof angrer på oppførselen mot Peaches

Live Aid-generalen Bob Geldof skulle ønske han hadde behandlet datteren bedre.

KJØLIG FORHOLD: Peaches Geldof ble funnet død i sitt hjem bare 25 år gammel i begynnelsen av april. I hele oppveksten hadde hun et anstrengt forhold til faren Bob og nå angrer han på at han ikke hadde bedre kontakt med datteren.  Foto: Stella Pictures
KJØLIG FORHOLD: Peaches Geldof ble funnet død i sitt hjem bare 25 år gammel i begynnelsen av april. I hele oppveksten hadde hun et anstrengt forhold til faren Bob og nå angrer han på at han ikke hadde bedre kontakt med datteren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Peaches Geldof døde brått 7.april var det flere uker siden hun hadde snakket med sin berømte far Bob Geldof (62).

Far og datter hadde et turbulent forhold og det kunne gå lang tid mellom hver gang de to hadde kontakt. Nå skriver den britiske avisen The Sun at Live Aid-generalen angrer bittert på at han til tider ignorerte datteren.

- Jeg er sint fordi jeg ikke snakket nok med Peaches og at det til tider var lite kommunikasjon mellom oss. Det må jeg leve med resten av livet, skal Bob Geldof ha sagt til venner ifølge The Sun.

Så ikke barnebarna

Peaches skal ha etterlyst mer kontakt med faren, men brukte nesten all sin tid med sin ferske familie - ektemannen Thomas Cohen og deres to sønner Astala (2) og Phaedra (1). Minstemann ble funnet ved siden av sin døde mor. 

FAMILIEN PÅ KISTEN: På Peaches' kiste var det påmalt et familieportrett av henne, ektemannen og deres to sønner - samt deres to hunder. Foto: i-Images, PacificCoastNews/All O
FAMILIEN PÅ KISTEN: På Peaches' kiste var det påmalt et familieportrett av henne, ektemannen og deres to sønner - samt deres to hunder. Foto: i-Images, PacificCoastNews/All O Vis mer

I et intervju to måneder før sin død, hevdet Peaches at Bob ikke var en spesielt aktiv bestefar.

- Han ser dem egentlig ikke. Men det er hans tap. Faren min har alltid vært sta og uforanderlig. Én dag kommer han til å angre.

Søndag samlet familie og venner seg i Kent der Peaches ble begravet. Ektemannen og de to sønnene var malt på kisten da kjendisdatteren ble begravet i kirken der hun giftet seg mindre enn to år tidligere. Det var også her moren Paula Yates ble begravet etter en overdose i 2000.

Tok farvel med datteren

Pappa Geldof tok et siste farvel med datteren da han holdt en rørende tale i kirken.

- Det var tungt å se Bob bære kisten med datteren gjennom kapellet. Det var tragisk, men han håndterte det så godt han kunne. Det modigste jeg har sett ham gjøre var å holde minnetalen til datteren, sier familievenn Alan McGee til The Mirror.

Dødsårsaken er fortsatt uklar.

LES OGSÅ: Selger huset Peaches ble funnet død i

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer