RØYK UT: Radioprofilen tok exiten med fatning. Video: Se og HørVis mer Vis mer

«Skal vi danse»:

Geir Schau ute av «Skal vi danse»

- Nå skal jeg danse tango mer i fremtiden.

(Seoghør.no): Det var radioprofil Geir Schau (57) som måtte legge danseskoene på hylla etter å ha blitt stemt ut i kveldens «Skal vi danse»-sending.

- Nå skal jeg danse tango mer i fremtiden. Jeg må berømme Anette som har vært så fantastisk, sa han.

Schau danset tango sammen med dansepartneren Anette Stokke, men fremførelsen nådde imidlertid ikke opp denne gang. De fikk 22 poeng for sin fremførelse.

Dette var første gang har han fått mer enn 17 poeng av dommerne.

- Det var ingen stor overraskelse. Jeg har fått mange venner her, og vil savne de andre deltagerne, sier han til Se og Hør etter sendingen.

Det også mange som fikk skryt under lørdagens sending, og blant deltagerne på topp fant vi blant annet Cengiz Al (19) med 39 poeng for sin slowfox, Jorun Stiansen (33) utførte samme dans og hovet inn 37 poeng, mens Grunde Myhrer (19) og Erik Follestad (28) begge fikk 35 poeng for sine fremførelser.

Gått ned i vekt

Allerede i andre program fikk både «Skam»-skuespiller Cengiz Al og «Paradise Hotel»-profil Grunde Myhrer, med sine respektive dansepartnere, toppscore fra flere av dommerne.

Hardtreningen har imidlertid satte sine spor hos flere av årets deltakere, både når det gjelder skader og vektnedgang.

Da Se og Hør møtte kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (35) tidligere denne uken, fortalte han at treningen har gitt resultater.

- Før måtte jeg ta hårstrikk mellom bukseknappen for å få igjen buksa, nå har buksene mine blitt for store. Jeg veide meg før jeg ble med, og jeg skal jeg ikke veie meg før jeg ryker ut. Jeg veide 76 før jeg begynte, så får vi se da, sa han.

- Røyk leddbåndet

Tidligere «Farmen kjendis»-deltaker Ida Gran-Jansen (29) fortalte etter forrige ukes «Skal vi danse»-sending at hun kjenner treningen på kroppen.

- Jeg er helt mørbanka. Det gikk fint da jeg danset jive, men så begynte vi å danse tango hvor vi gjør noen løft, så jeg har så jævlig vondt i ribbeina, sa hun til Se og Hør.

Også Jorun Stiansens (33) dansepartner, Fredric Brunberg, har kjent smerter under årets sesong. Han skadet seg nemlig dagen før duoen begynte å trene sammen.

- Jeg røyk leddbåndet i kneet rett før, så jeg danser med skinne, forklarte han til Se og Hør og la til at han kjenner det godt, men at det går bra.

- De kan godt danse nakne

Under «Skal vi danse»-sendingene har deltakerne flere venner og familiemedlemmer i salen, som heier og viser sin støtte.

Da deltaker Marna Haugens ektemann, komiker Ørjan Burøe, var på plass under en av de første sendingene, uttalte han til Dagbladet at han ikke blir sjalu når han ser kona danse intimt med dansepartner Glenn Jørgen Sandaker.

- De kan godt danse nakne sammen, sa han til Dagbladet og lo.

- Jeg har sagt til henne at de må danse sammen sånn at jeg blir sjalu. Hvis jeg blir sjalu, da er det riktig. Det skal være så nært og «hot». De har frie tøyler, la han til.

GOD STEMNING: Skal vi danse-deltager Grunde Myhrer skryter av konkurrent Trude Drevlands hofter på dansegulvet. Video: Julie Solberg. Vis mer

LES OGSÅ: - Imponert av hoftene til Trude