MÅTTE GÅ: Torsdag kveld var det ballroom-danseren Geir som måtte si farvel til scenen. Programleder Henriette Lien var ikke enig i det. Foto: seher.no
MÅTTE GÅ: Torsdag kveld var det ballroom-danseren Geir som måtte si farvel til scenen. Programleder Henriette Lien var ikke enig i det. Foto: seher.noVis mer

Geir måtte gå

- Dette var ikke ønskelig, men jeg er fornøyd.

SEHER.NO: I den andre livesendingen av "So You Think You Can Dance - Scandinavia" (SYTYCD), var det denne gangen to fra hvert land som måtte danse solodans for å overbevise juryen.

Norske Geir Gundersen (31) var en av dem som ble stemt ut torsdag kveld, men avslører at han absolutt ikke depper av den grunn.

- Det var selvføgelig ikke ønskelig, men jeg har så mye å jobbe med akkurat, så jeg går ikke tomhendt herfra, sier Geir til seher.no.

Geir skal blant annet ha to dansejobber på Centralteateret, "Showgirls" og "Swing that Jazz". I tillegg skal han fortsette som instruktør og koreograf i jazzdansing.

- Det er så små marginaler i denne konkurransen, og det er vanskelig å sile ut folk, legger han til.

Norske Daniel Modou Sarr (16) var den av guttene som fikk fortsette i konkurransen etter sitt imponerende og fengende solonummer.

- Jeg tror hele tiden at det er jeg som skal ut, jeg tenker alltid så negativt, smiler den unge danseren, som nå tar et friår før han starter på Kunsthøgskolen til høsten.

- I tillegg er jeg med i et kompani, Cre-8, sammen med Mona, og der koreografer vi jo en del. Så det er mye å gjøre, fortsetter den lettede deltageren.

En som aldri trengte å imponere noen som helst, var norske Siv Gaustad (33). Hun ble meldt sikker etter den første pardansen.

- Det er en utrolig morsom opplevelse. Jeg har det så gøy med partneren min, og vi tuller fryktelig mye, forteller den sjarmerende jenta som er en av de eldste deltagerne i årets program.

- Jeg hadde i utgangspunktet lagt dansen på hylla, det er derfor jeg ikke har meldt meg på før. Men plutselig tok det mer og mer av min tid igjen, så da årets runde begynte, tenkte jeg. "Nå er det min tur, ler Siv.

Til vanlig jobber hun med å undervise i dans, og fungerte som koreograf i den første sesongen av "Dansefeber".

Hvor lenge tror du du kan holde på med dette?

- Hehe, ikke så veldig lenge til, tror jeg, man blir ikke altfor gammel i dette yrket.

De andre deltagerne som måtte forlate scenen i kveld var danske Philip Benjamin Jenkins (27), svenske Suzanna Azovic (22), og danske Anete Jensen Bach (28)


LES OGSÅ: - De er så allsidige.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.