Geir Kvarmes sommerhytte i full brann

- Jeg fikk raskt ut jentene mine og de er i sjokk.

SKREMMENDE: Geir Kvarme forteller til TV 2 at det var hans livs mareritt da sommerhytta på Tjøme tok fyr. Det viktigste var imidlertid at barna kom seg trygt unna.  Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB scanpix
SKREMMENDE: Geir Kvarme forteller til TV 2 at det var hans livs mareritt da sommerhytta på Tjøme tok fyr. Det viktigste var imidlertid at barna kom seg trygt unna. Foto: Vestfold Interkommunale Brannvesen / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Geir Kvarme (53) opplevde en svært ubehagelig opplevelse tirsdag da sommerhytta hans på Tjøme begynte å brenne.

Det er TV 2 som melder at brannen startet i et uthus på tomten, som etter hvert spredte seg til hovedbygget.

Ifølge nettstedet rykket brannvesenet raskt ut. 

– Det var en jævlig opplevelse og helt utrolig hvor kort tid det tar fra det begynner å brenne til alt blir overtent, sier Geir Kvarme til TV 2.

«Fredrikssons fabrikk»-stjernen var på hytta sammen med døtrene sine, Nola og Anna (9) og faren sin. 

– Vi sov lenge i dag og brannen begynte i et uthus. Jeg ringte 110 så raskt jeg kunne da jeg oppdaget brannen. Jeg fikk raskt ut jentene mine og de er i sjokk. Vi har fått god oppfølging, og jeg kan ikke få fullrost nødetatene godt nok, sier han til nettstedet.

Brannvesenet klarte til slutt å få kontroll over brannen, men uthuset endte opp totalskadd mens hytta også har store brannskader. 

Saken fortsetter nedenfor.

Vanskelig sak

Kvarme har sine to tvillingdøtre med ektemannen Sebastian Kvarme. Døtrene fikk de via en surrogatmor og en eggdonor i California. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer