Gedigen orgie i grotte

- Jeg tror ikke jeg hadde sex med absolutt alle, forteller Playboy-sjefen.

JENTEFUT: Hugh Hefner er alltid omgitt av vakre jenter. I grotten sin var han omgitt av 11 nakne ... Foto: Stella Pictures
JENTEFUT: Hugh Hefner er alltid omgitt av vakre jenter. I grotten sin var han omgitt av 11 nakne ... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Han er kjent som en kvinnenes mann, denne Hugh Hefner, men visste du at han er svært glad i orgier?

Ifølge Contactmusic uttalte nylig en gifteklar Hefner (80) at han ikke bare har hatt sex med 1000 kvinner gjennom et langt liv - men også hoppet i halmen med 11 kvinner samtidig!


Sjarmøren Hefner må allikevel se seg slått av vår egen Rune Rudberg, som har brukt 45 år på å nedlegge over 1000 kvinner .


Men en fortsatt viril "Hef" klager neppe over antallet sengepartnere...


- En av kjærestene mine overrasket meg på bursdagen min med 18 jenter. Men jeg tror ikke jeg hadde sex med absolutt alle. Kanskje 11 av dem, forteller han stolt.

Han sier at åstedet var den sagnomsuste grotta som han har på sitt Playboy Mansion, et sted som kun er forbeholdt spesielt inviterte under hans gedigne fester...

- Det som skjer i grotta, blir i grotta, er et ordtak svært mange Playmates vet alt om.


Hugh forteller ikke hvilken bursdag det var snakk om, men det er lite trolig at det var hans forrige. For nylig uttalte "The Hef" at han var lei av det han kaller "hanky panky", og at han heller ville spille Domino fremover.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer