Gavin Rossdale var utro med barnepiken

Gavin Rossdale skal ha hatt et seksuelt forhold bak Gwen Stefanis rygg i tre år

SJOKK: Gwen Stefani skal ha blitt knust da hun fant ut at ektemannen Gavin Rossdale hadde en hemmelig affære med barnas dagmamma. Foto: DPA
SJOKK: Gwen Stefani skal ha blitt knust da hun fant ut at ektemannen Gavin Rossdale hadde en hemmelig affære med barnas dagmamma. Foto: DPA Vis mer

SEOGHØR.NO: I august kom sjokknyheten om at superparet Gwen Stefani (46) og Gavin Rossdale (50) skulle skilles etter 13 år som ektepar og 20 år som kjærester.

– Selv om vi har kommet til enighet om å ikke lenger være partnere i ekteskap, kommer vi til å fortsette å være partnere for barna våre. Vi vil oppdra våre tre sønner i et lykkelig og sunt miljø, sa stjerneparet i en uttalelse til People.

Kun tre måneder senere bekreftet Stefanis talsperson at hun hadde begynt å date den nyskilte country-stjernen og «The Voice»-kollegaen Blake Shelton (39).

Kort tid etter takket «No Doubt»-vokalisten sin nye kjæreste for støtten han har gitt henne den siste tiden.

- Han er en veldig kul type. Det har vært mange som har hjulpet meg gjennom denne tragedien. Det er definitivt visse mennesker som har styrt meg i riktig retning. Blake hjalp meg gjennom sorgen, fortalte hun da hun gjestet radiokanalen 103.7 KVIL.

them@nbcthevoice gx

A photo posted by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Tirsdag postet trebarnsmoren dette bildet av seg selv, Blake Shelton og Pharrell Williams på Instgram.

 

Fant avslørende tekstmeldinger

Nå skriver det amerikanske magasinet UsWeekly at årsaken til bruddet mellom Gwen Stefani og Gavin Rossdale er utroskap.

Rossdale skal nemlig ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens mangeåringe barnepike, Mindy Mann.

Allerede i februar skal Stefani ha funnet ut at ektemannen hadde et seksuelt forhold til Mann - som tok seg av parets tre barn Kingston (9), Zuma (7) og Apollo (20 mnd).

Sangfuglen skal nemlig ha kommet over avslørende teksmeldinger mellom Rossdale og barnepiken, inkludert nakenbilder av Mann og planer de hadde om å møtes for sex, på familiens Ipad.

- Ipaden var linket Gavins telefon. En av de andre barnepikene oppdaget det og fortalte det til Gwen, sier et familiemedlem til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

BEDRO KONA MED BARNEPIKEN: For en uke siden ble Gavin Rossdale fotografert da han skulle skifte strengene på tennisrackertene sine i Los Angeles. Da gikk han fremdeles med gifteringen. Foto: Broadimage
BEDRO KONA MED BARNEPIKEN: For en uke siden ble Gavin Rossdale fotografert da han skulle skifte strengene på tennisrackertene sine i Los Angeles. Da gikk han fremdeles med gifteringen. Foto: Broadimage Vis mer

Mann fikk sparken kort tid etter selv om Gavin den gang skal ha insistert på at meldingene kun handlet om flørting, sier en kilde til bladet.

Da han likevel innrømmet utroskapen flere måneder senere skal «Used to Love You»-sangeren ha bestemt seg for å gjøre det slutt.

- Innrømmelsen knuste henne fullstendig. Hun følte seg ydmyket, flau og rasende, sier kilden.

Det seksuelle forholdet skal ha vart i mer enn tre år, inkludert den perioden Stefani gikk gravid med deres yngste sønn.

- Dette skjedde rett under Gwens nese.

Saken fortsetter under bildet.

MED SØNNENE: Gwen og Gavin har tre sønner sammen. Her med de to eldste Kingston og Zuma etter et kirkebesøk.

 Foto: Splash News
MED SØNNENE: Gwen og Gavin har tre sønner sammen. Her med de to eldste Kingston og Zuma etter et kirkebesøk. Foto: Splash News Vis mer

For en knapp uke siden åpnet Stefani seg om bruddet, og allerede her kan hun ha hintet om ektemannens utroskap.

- Livet mitt eksploderte mer eller mindre rett i fjeset på meg, så nå har jeg dette nye livet og det er ganske fantastisk. Alt føles så nytt. Jeg føler meg inspirert. Jeg vet ikke hvordan ellers jeg skal beskrive det, fortalte hun nemlig.

Og fortsatte:

- Jeg har ingenting å skjule. Alle vet at jeg har vært gift i en evighet og nå er jeg ikke det lenger. Klarer du å forestille deg hvordan livet mitt er akkurat nå? Det er helt vilt!

UsWeekly har vært i kontakt med Gavin Rossdales talsperson som avslo å kommentere påstandene.

PÅ FLØRTERN: Gwen og Blake er begge dommere i sangprgrammet "The Voice". De har nå også funnet tonen privat. Foto: Xposure
PÅ FLØRTERN: Gwen og Blake er begge dommere i sangprgrammet "The Voice". De har nå også funnet tonen privat. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: Gwen Stefani åpner seg om skilsmissen