Kim Kardashian West:

Gaven fra Kanye vekker oppsikt

Kanye West overrasket kona med en svært spesiell gave.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden fylte realitydronningen Kim Kardashian West 40 år. I kjent stil ble dagen feiret med brask og bram, og familien sparte tilsynelatende ikke på en krone da Kim skulle feires.

Bursdagen har naturligvis blitt dokumentert over alle evner i sosiale medier, og det har seinere kommet fram at enkelte mener stjerna er ufølsom som velger å samle mange mennesker for å feire seg selv midt under en global pandemi.

Ifølge Huffington Post ble gjestene testet for covid-19. En representant for Kardashian ville ikke kommentere saken overfor NBC News.

- Etter to uker med flere helsesjekker og å be alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kan late som at ting er normale, bare for et øyeblikk, skrev bursdagsbarnet selv på Twitter.

OVERRASKET: Kim Kardashian West fikk en bursdagsgave av ektemannen Kanye West som mange bare kan drømme om. Nå forteller hun hvor mye det betydde for henne. Foto Felipe Ramales / Splash News/ NTB
OVERRASKET: Kim Kardashian West fikk en bursdagsgave av ektemannen Kanye West som mange bare kan drømme om. Nå forteller hun hvor mye det betydde for henne. Foto Felipe Ramales / Splash News/ NTB Vis mer

Spesiell gave

Og nå får den ferske 40-åringen nok en gang mye oppmerksomhet for fødselsdagen sin.

Det er imidlertid ikke kritikk denne gangen, men heller gaven hun fikk av ektemannen, Kanye West (43), som kaprer spalteplass i pressen. På Instagram skriver nemlig Kim følgende:

«Et Hologram fra himmelen. Til bursdagen min ga Kanye meg den mest gjennomtenkte gaven i livet. En spesiell overraskelse fra himmelen. Et hologram av faren min».

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

Kim Kardashian West og søsknene Kourtney, Khloé og Rob mistet faren sin i svært ung alder, da Robert Kardashian gikk bort i 2003. I seinere tid har det kommet fram at savnet etter ham, som blant annet er kjent for å ha vært forsvarer til O.J Simpson, er stort.

«Det er så naturtro, og vi så på det igjen og igjen fylt med så mange tårer og følelser. Jeg kan ikke engang beskrive hva dette betyr for meg og søstrene mine, for broren min, mora mi og mine nærmeste venner å få oppleve dette sammen», skriver realitystjerna videre om gaven.

«Tusen takk Kanye for dette minnet som varer livet ut».

DØD: Robert Kardashian døde i 2003. Her i 1996 i forbindelse med rettssaken mot O.J. Simpson. Foto: AP Photo / Nick Ut / NTB
DØD: Robert Kardashian døde i 2003. Her i 1996 i forbindelse med rettssaken mot O.J. Simpson. Foto: AP Photo / Nick Ut / NTB Vis mer

- Rørende og emosjonelt

I hologram-videoen av den avdøde juristen forteller han hvor stolt han er av dattera.

- Du er så vakker, akkurat som da du var ei lita jente. Jeg våker over deg, søstrene dine og broren din - og barna - hver dag, sies det i videoen.

MISTET PAPPA: Khloé, Kourtney, Kim og Rob mistet faren sin for 17 år siden. Foto: Picture Perfect / REX / Shutterstock / NTB
MISTET PAPPA: Khloé, Kourtney, Kim og Rob mistet faren sin for 17 år siden. Foto: Picture Perfect / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

- Jeg er så stolt over den kvinnen du er blitt, Kimberly, og alt du har fått til. Men mest imponerende er din forpliktelse til å bli advokat og videreføre arven min. Det er en lang og hard vei, men det er verdt det, og jeg er med deg på hvert steg, sies det videre.

Det blir også dratt opp en rekke minner fra stjernas barndom. Og at den varme gaven betyr mye for mange, kommer tydelig fram i 40-åringens kommentarfelt på Instagram.

«Den mest spesielle gaven NOENSINNE! Vi ALLE satte så stor pris på dette. Et rørende og emosjonelt øyeblikk», skriver Khloé Kardashian under hologram-videoen av faren.

KLEINT: Da rettsaken om OJ Simpson pågikk, og Robert Kardashian var en av hans advokater, ble Kim Kardashian West tatt for å være farens elsker. Video: Netflix Vis mer

Rob Kardashian, som er den yngste av den avdøde juristens barn, har lagt igjen to blå hjerter og en emoji som gråter.

Innlegget har i skrivende stund høstet over 6,1 millioner likerklikk og skriver seg trolig inn på lista over de drøyeste gavene Kardashian-klanen har gitt hverandre.

LES OGSÅ: - Var så skummelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer