Kim Kardashian West:

Gaven fra Kanye vekker oppsikt

Kanye West overrasket kona med en svært spesiell gave.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne måneden fylte realitydronningen Kim Kardashian West 40 år. I kjent stil ble dagen feiret med brask og bram, og familien sparte tilsynelatende ikke på en krone da Kim skulle feires.

Bursdagen har naturligvis blitt dokumentert over alle evner i sosiale medier, og det har seinere kommet fram at enkelte mener stjerna er ufølsom som velger å samle mange mennesker for å feire seg selv midt under en global pandemi.

Ifølge Huffington Post ble gjestene testet for covid-19. En representant for Kardashian ville ikke kommentere saken overfor NBC News.

- Etter to uker med flere helsesjekker og å be alle om å være i karantene, overrasket jeg min innerste sirkel med en tur til en privat øy hvor vi kan late som at ting er normale, bare for et øyeblikk, skrev bursdagsbarnet selv på Twitter.

Spesiell gave

Og nå får den ferske 40-åringen nok en gang mye oppmerksomhet for fødselsdagen sin.

Det er imidlertid ikke kritikk denne gangen, men heller gaven hun fikk av ektemannen, Kanye West (43), som kaprer spalteplass i pressen. På Instagram skriver nemlig Kim følgende:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer