Gavedryss for baby Blue

Hva kjøper man til dem som har alt? Svaret er enda mer!

LYKKERUS: Ingen har enda fått se lille Blue Ivy Carter som ble født lørdag i New York. «Det var en naturlig fødsel og sunne 3,1 kilo. Det er den beste opplevelsen i våre liv», lød det i pressemeldingen. Foto: All Over Press
LYKKERUS: Ingen har enda fått se lille Blue Ivy Carter som ble født lørdag i New York. «Det var en naturlig fødsel og sunne 3,1 kilo. Det er den beste opplevelsen i våre liv», lød det i pressemeldingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Stjerneparet Beyoncé Knowles (30) og Jay-Zs (42) nyfødte datter har enda ikke rukket å bli én uke gammel. Likevel overøses hun med gaver fra fjernt og nært.

- Blue Ivy har fått tilsendt gaver til en verdi av 10 millioner kroner fra hele verden, skriver avisa New York Post.

Blant de mest eksklusive presangene er en gyngestol i ekte gull. Leketøyet er en gave fra den japanske juveleren Ginza Tanaka og har en prislapp på nette fire millioner.


Ifølge magasinet Forbes troner de nybakte foreldrene øverst på listen over verdens rikeste par. Sannsynligheten er dermed liten for at lille Blue vil lide noen økonomisk blues i nærmeste fremtid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brukte 10 millioner på sin nyfødte datter  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer