CELEBER SEREMONI: Da det britiske stjerneparet Guy Ritchie og Jacqui Ainsley (t.v) giftet seg torsdag, dukket en rekke kjendiser opp i bryllupet - blant andre filmstjernen Jason Statham (t.h) og supermodellen Rosie Huntington-Whiteley.  Foto: Skjermdump fra Instagram/ Xposure
CELEBER SEREMONI: Da det britiske stjerneparet Guy Ritchie og Jacqui Ainsley (t.v) giftet seg torsdag, dukket en rekke kjendiser opp i bryllupet - blant andre filmstjernen Jason Statham (t.h) og supermodellen Rosie Huntington-Whiteley. Foto: Skjermdump fra Instagram/ XposureVis mer

Gav hverandre sitt «ja» foran kjendisvennene

Gjestelisten i bryllupet til Hollywood-stjernen Guy Ritchie og Jacqui AInsley skuffet ikke...

SEOGHØR.NO: Torsdag var det duket for det stjernespekkede bryllupet til filmregissør Guy Ritchie (46) og modell Jacqui Ainsley (33) i hagen til herskapshuset deres i Wiltshire.

Guy Ritchie er blant annet kjent for «Lock, stock and two smoking barrels» og de to siste «Sherlock Holmes»-filmene.

På forhånd var det forventet at en rekke Hollywood-stjerner ville gjeste begivenheten, og dét viste seg å stemme.

Blant celebritetene som inntok den vakre hagen på Ashcombe House, som er en del av Ritchies skilsmisseutbytte etter ekteskapsbruddet med Madonna (56), var superstjerner som David Beckham (40) og Brad Pitt (51).

Kjente og ukjente i brudefølget har delt bilder fra drømmebryllupet, både av kjendisgjestene, seremonien, bruden og de vakre omgivelsene.

Saken fortsetter under bildene:

Happiest day of my life #jaxguyjuly #soulmates

A photo posted by Jacqui Ainsley Official (@jacquiainsley) on

My Best Girls #jaxguyjuly

A photo posted by Jacqui Ainsley Official (@jacquiainsley) on

Guy Ritchies to barn fra ekteskapet med popikonet Madonna, sønnene Rocco (14) og David (9), hjalp bruden med slepet på den elegante, blondedekorerte brudekjolen. Kjolen er fra den britiske couture-designeren Phillipa Lepley, melder Mirror.

David Beckham, som har en liten rolle i Ritchies nyeste film, fortalte på Instagram at han gledet seg til bryllupet:

«For en nydelig dag denne dagen kommer til å bli... Jeg vil ønske kompisen min og hans vakre brud en fantastisk dag, der venner og familie møtes for å feire det de har sammen og det de kommer til å skape sammen i årene som kommer... Ha en fantastisk dag, dere to» skrev den tidligere fotballstjernen på Instagram torsdag formiddag.

Beautiful Bride Strikes a Pose... #jaxguyjuly @jacquiainsley @guyritchie #GoodFriends #Inspired

Et bilde publisert av Luca Calvani (@lucalvani)

Saken fortsetter nedenfor.

Victoria var ikke å se

Det var ventet at Victoria Beckham (41), i likhet med Angelina Jolie (40), ville delta i bryllupet sammen med ektemennene sine. Trolig var ingen av dem til stede, men fru Beckham gratulerte også brudeparet på Twitter.

«Gratulerer til Jacqui Ainsley og Guy Ritchie. Kjærlighet og de beste ønsker til dere på bryllupsdagen» skrev stjernedesigneren på det sosiale mediumet torsdag.

Victoria Beckham stod også over bryllupet til Spice Girls-venninnen Geri Halliwell (42) tidligere i år.

Not a bad setting for a wedding #jaxguyjuly

Et bilde publisert av Stephanie C. (@stephyclark)

Begge halvdelene av stjerneparet Jason Statham (48) og Rosie Huntington-Whiteley (28) kastet også sin glans over bryllupet, som ifølge Daily Mail hadde et festivaltema dominert av blomsterdekorasjoner, hvite telt og sjarmerende, små hytter.

Den britiske «Man of Steel»-stjernen Henry Cavill (32) var dessuten blant gjestene, det samme var den kjente journalisten Jemima Kahn (41).

Amazingly beautiful day with this lot for #jaxguyjuly @jacquiainsley @rosiehw @guyritchie @boyceyboycey

Et bilde publisert av Bobby Rich (@mrbobbyrich)

Saken fortsetter nedenfor.

Guy Ritchie giftet seg med Madonna før jul i år 2000. Innen utgangen av 2008 ble stjerneparet skilt.

Et par år etter skilsmissen møtte stjerneregissøren, som er kinoaktuell med «The Man from U.N.C.L.E.», Jacqui Ainsley. Paret har i dag tre barn sammen - sønnene Rafael (snart 4) og Levi (1) og datteren Rivka (2).

GODT FORHOLD: Guy Ritchie og Jacqui Ainsley sammen med Rocco Ritchie (t.v), sønnen til stjerneregissøren og popstjernen Madonna, etter en Halloween-fest i London høsten 2014. Rocco var selvsagt til stede i farens og stemorens bryllup.  Foto: Xposure
GODT FORHOLD: Guy Ritchie og Jacqui Ainsley sammen med Rocco Ritchie (t.v), sønnen til stjerneregissøren og popstjernen Madonna, etter en Halloween-fest i London høsten 2014. Rocco var selvsagt til stede i farens og stemorens bryllup. Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Michelle Williams har funnet kjærligheten igjen