ENDELIG FORELDRE: Stjerneparet Hayden Christensen og Rachel Bilson skal ha blitt foreldre for første gang, ifølge kilder til UsWeekly. Her er paret, som selv ikke har uttalt seg om graviditeten, avbildet sammen i L.A. i starten av oktober. Foto: REX/All Over Press
ENDELIG FORELDRE: Stjerneparet Hayden Christensen og Rachel Bilson skal ha blitt foreldre for første gang, ifølge kilder til UsWeekly. Her er paret, som selv ikke har uttalt seg om graviditeten, avbildet sammen i L.A. i starten av oktober. Foto: REX/All Over PressVis mer

Gav datteren Disney-navn

Stjerneparet Rachel Bilson og Hayden Christensen er blitt foreldre for første gang.

SEOGHØR.NO: «Hart of Dixie»-stjernen Rachel Bilson (33) og kjæresten Hayden Christensen (33) har ønsket sin førstefødte velkommen til verden. Det bekrefter flere kilder overfor UsWeekly.

Og etter alt å dømme er familieforøkelsen en eventyrlig opplevelse for paret, som har gitt sin lille datter et helt spesielt navn. Den nyfødte jenta har nemlig fått navnet Briar Rose, skriver UsWeekly.

I Disney-klassikeren «Tornerose» fra 1959 får prinsesse Aurora nettopp dette navnet av de tre gode feene som beskytter henne mot Malefikas forbannelse. Også i brødrene Grimms eventyr fra 1812 brukes dette «dekknavnet» på prinsessen.

Rachel Bilson skal ha vært svært begeistret for blomster mens hun gikk gravid, noe som kanskje også kan forklare datterens blomsterinspirerte navn.

GLAD I BLOMSTER: Hayden Christensen har kjøpt blomster, formodentlig til Rachel, i starten av oktober. Foto: All Over Press
GLAD I BLOMSTER: Hayden Christensen har kjøpt blomster, formodentlig til Rachel, i starten av oktober. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Det var i sommer det ble kjent at stjerneparet ventet en liten jente, to måneder etter at babynyheten kom.

- De har begge snakket om dette en stund, og de gleder seg veldig. Alle er kjempeglade på deres vegne, fortalte en innsidekilde om graviditeten til UsWeekly dengang.

Da Bilson og Christensen ferierte samemn på Barbados i sommer, var «The O.C.»-skjønnhetens babymage godt synlig. Selv har det profilerte paret imidlertid holdt tett om både svangerskapet - og fødselen.

LES OGSÅ: Brast i gråt da hun snakket om sin dødfødte baby