Gaute Grøtta Grav og Cathrine Montero Moen:

Gaute kobles til ny realityjente

«Farmen»-programlederen skal ha funnet tonen med tidligere Robinson-deltaker.

HAR FUNNET TONEN: Ifølge Se og Hør har Gaute Grøtta Grav funnet tonen med tidligere Robinson-deltaker Cathrine Montero Moen. Foto: Espen Solli, TV 2/Sølve Hindhamar, Se og Hør.
HAR FUNNET TONEN: Ifølge Se og Hør har Gaute Grøtta Grav funnet tonen med tidligere Robinson-deltaker Cathrine Montero Moen. Foto: Espen Solli, TV 2/Sølve Hindhamar, Se og Hør. Vis mer
Publisert

(SE OG HØR): Sist uke kom Se og Hør med nyheten om at det var brudd mellom «Farmen»-programlederen Gaute Grøtta Grav (38) og kona gjennom seks år, Silje Hvarnes (37).

Tobarnsforeldrens profilerte ekteskap har vært en solskinnshistorie helt siden Silje i 2008 vant både «Farmen» og hjertet til programlederen, men privat sto altså ikke lykken til å redde.

I SALG NÅ: Les mer om Gaute Grøtta Grav i nyeste nummer av Se og Hør. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: Les mer om Gaute Grøtta Grav i nyeste nummer av Se og Hør. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Silje har flyttet ut fra deres felles hjem i Isfjorden i Romsdal.

I tirsdagens nummer avslører Se og Hør at Gaute allerede skal ha funnet tonen med en annen reality-profil.

Flere kilder forteller uavhengig av hverandre at det skal være brennhett mellom Gaute og Cathrine Montero Moen (27), som jobbet som koordinator for TV2 under innspillingen av «Farmen» i fjor.

Halvt chilenske Cathrine ble kjent for norske TV-seere i 2011, da hun deltok i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

TV-profil

Mange fikk øynene opp for den topptrente jenta. Blant dem var Side 2s lesere, som kåret henne til «Norges mest sexy reality-babe».

Hun er for tiden opptatt med det nettbaserte programmet «Skattejakten. Live», mens Gaute har avsluttet innspillingen av sesong to av «Farmen kjendis».

Privat har eventyret akkurat begynt for dem begge.

Les mer om den spennende historien i dagens utgave av Se og Hør.

REALITYPROFIL: I 2011 deltok Cathrine i serien «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Foto: TV3
REALITYPROFIL: I 2011 deltok Cathrine i serien «Robinsonekspedisjonen» på TV3. Foto: TV3 Vis mer

Cathrine Moen har i det siste vært med på å spille inn internettserien «Skattejakten. Live» sammen med tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Kristin Gjelsvik.

Men i juni vakte sistnevnte oppsikt, da hun trakk seg fra innspillingen i protest.

«Da jeg ble spurt om å være programleder for Skattejakten, sammen med Cathrine (Cathrine Montero Moen, tidligere «Robinsonekspedisjonen»-deltaker, journ.anm), ble jeg hoppende glad (...) Det tok ikke lange tiden før jeg merket at prosjektet ikke svarte til forventningene», skrev Gjelsvik på sin blogg.

I en e-post til Dagbladet forklarte seriens regissør Rolf-Ørjan Høgset at han, som produsent av et nyskapende prosjekt, har vært forberedt på både utfordringer og kritikk.

- Med unntak av et par korte meldinger på Facebook siden Kristin forlot båten i midten av mai, har jeg ikke fått henne i tale, men jeg håper at vi kan skvære opp en gang og tenke tilbake på alle de fine og artige øyeblikkene vi hadde sammen på turen, la han til.

LES OGSÅ: Trekker seg fra TV-program i protest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer