­

Gaute Grøtta Grav bekrefter forhold

Har vært kjærester siden 2017, men først nå bekrefter de forholdet.

FANT LYKKEN PÅ NY: «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav bekrefter at han er blitt kjæreste med Cathrine Montero Moen. Foto: Alex Iversen/ TV 2
FANT LYKKEN PÅ NY: «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav bekrefter at han er blitt kjæreste med Cathrine Montero Moen. Foto: Alex Iversen/ TV 2 Vis mer
Publisert

«Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (40) og kona Silje Hvarnes (39) flyttet hver til sitt for snaue to år siden.

Men det tok likevel ikke lang tid før det ble tydelig at han hadde funnet tonen med en ny kvinne, Cathrine Montero Moen (28), som tidligere har vært med i «Robinsonekspedisjonen».

BEKREFTER FORHOLDET: I fjor skrev Se og Hør om en angivelig romanse mellom Gaute Grøtta Grav og tidligere «Robinson»-deltaker Cathrine Montero Moen. Selv har duoen holdt kortene tett til brystet - frem til nå. Foto: Espen Solli, TV 2 / Sølve Hindhamar, Se og Hør
BEKREFTER FORHOLDET: I fjor skrev Se og Hør om en angivelig romanse mellom Gaute Grøtta Grav og tidligere «Robinson»-deltaker Cathrine Montero Moen. Selv har duoen holdt kortene tett til brystet - frem til nå. Foto: Espen Solli, TV 2 / Sølve Hindhamar, Se og Hør Vis mer

Selv om det var flere rykter om forholdet, bekreftet de to aldri at de var kjærester. Dette på tross av at Moen samme høst la ut et romantisk bilde av de to fra Gautes hjemsted.

«Isfjorden leverer på alle måter», skrev hun på Instagram, der hun publiserte et bilde av at de to kysset.

Først nå har de to offisielt sett bekreftet forholdet via den plattformen man ofte gjør sånn i 2019: På Facebook.

På ferie sammen

Onsdag kveld ble nemlig sivilstatusen deres endret til å være i et forhold med hverandre, selv om det samtidig blir oppgitt at de har vært et par siden høsten 2017.

Montero har også lagt ut et bilde av seg selv og Grøtta Grav på sin Instagram-profil, med følgende beskjed:

«Hurra for min kjære Grøtta Grav, sammen er vi et sabla bra lag. Både deilig, smart og fin, tenk at du er min … Love you baby.»

Ferdig med kjendisprogram

Moen ble kjent for norske TV-seere i 2011 da hun deltok i «Robinsonekspedisjonen» på TV3.

Grøtta Grav har siden 2004 vært «Mr. Farmen», men tidligere i år ble det kjent at han nå er ferdig som programleder for «Farmen kjendis».

- De tre siste årene har jeg ledet både «Farmen» og «Farmen kjendis». Totalbelastningen med å lede to så store suksesser årlig har blitt i overkant, innrømmet programlederen overfor TV 2.

VINNEREN: Tiril Sjåstad Christiansen slo Kathrine Sørland på målstreken i «Farmen Kjendis» 2019. Her jubler hun rett etter seieren. Video: Miriam Bakkejord Vis mer

Etter at «Farmen kjendis» så dagens lys i 2017, har 40-åringen stått i bresjen for to lange utgaver av «Farmen»-konseptet hvert år. Nå ønsker TV 2 å gjøre endringer slik at han får ansvaret for å lede den opprinnelige «Farmen», mens Tiril Sjåstad Christiansen overtar som «Farmen kjendis»-programleder fra neste sesong.

LES OGSÅ: Stjernen delte sjeldent bilde av datteren etter kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer